Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Sper să reușim săptămâna aceasta să ne motivăm"

Paul Olar

Paul Olar
03.02.2014

"U"-BT Mobitelco a bifat sâmbătă a treia victorie consecutivă din Liga Națională, ardelenii trecând de Concordia Chiajna cu scorul de 97-60.

Într-o declarație acordată la sfârșitul jocului, Dorin Pintea a vorbit despre evoluția băieților săi, tehnicianul spunând că este mulțumit.

"A fost un meci bun, în care, după cum ne-am dorit, am reușit să rulez toți juniorii, să aibă minute și să joace. În schimb, ei mi-au oferit un joc destul de bun, au făcut mici greșeli în apărare, însă le pot ierta. Sper să reușim săptămâna aceasta să ne motivăm și să ne pregătim foarte bine pentru meciul cu Sibiul, este un meci foarte important și ne dorim cu toții să îl câștigăm." A spus Pintea, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!