Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Sunt convins că evoluția ofensivă din primul meci nu o mai putem repeta"

Paul Olar

Paul Olar
21.05.2014

"U"-BT Mobitelco dă piept joi și vineri cu CSU Ploiești, în semifinalele Ligii Naționale. Deși au repurtat un succes în prahova, ardelenii nu se îmbată cu apă rece și preconizează o întâlnire de foc, după cum afirmă și Dorin Pintea.

Prezent la conferinta de presă premergătoare jocului, tehnicianul afirmă că defensiva poate înclina balanța în favoarea băieților săi, "Bobo" adresându-se și suporterilor clujeni.

"După finala Ardealului, cu Sibiu, urmează pentru noi o nouă finală, de această dată cu rivala noastră din campionat, Asesoft, cu care ne-am bătut de cele mai multe ori în finală. Însă acum suntem în semifinală și ne așteaptă două meciuri foarte, foarte grele la Cluj. Sunt convins că evoluția foarte bună din ofensivă din primul meci nu o mai putem repeta, însă cred că putem suplini această lipsă printr-o dăruire deosebită în apărare. Cred că șansa noastră în aceste meciuri este o apărare bună și agresivă, sper să ne adjudecăm cele două meciuri. Mi-aș dori foarte mult să mulțumesc în primul rând suporterilor, care ne-au susținut tot campionatul! Avem nevoie de suportul tuturor care iubesc baschetul, mai ales în primul meci, îi invit să vina să ne susțină, deoarece știm că ei pot face diferența în aceste două meciuri. Întotdeauna, cel mai important meci este primul, dacă îl câștigăm, avem o opțiune serioasă pentru a câștiga seria. Dacă îl câștigi pe primul, găsești resurse să îl câștigi și pe al doilea."

Întrebat dacă gruparea se confruntă cu probleme medicale, antrenorul a răspuns:

"Kuburovic a avut o accidentare în meciul 4 din seria cu Sibiu, în meciul 5 a jucat cu infiltrații iar după aceea a simțit dureri mari la picior. Nu este refăcut sută la sută, vom vedea la oră meciului cum va fi."

Referitor la Josh Sparks, baschetbalist ce traversează o perioadă dificilă, Pintea a declarat următoarele:

"În ceea ce-l privește pe Josh Sparks, cred că trebuie să avem răbdare cu el, este un jucător tânăr și orice jucător tânăr are sinusoidale în evoluția lui." A spus antrenorul, citat de u-mobitelco.ro

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe D12 :

    de fapt
    se cheama bulan ... 3-1 si CLujul vede finala la TV!

    cu 9 ani în urmă (22.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!