Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Trebuie să ne arătăm valoarea în fiecare meci"

Paul Olar

Paul Olar
17.01.2014

Schimbările efectuate de conducere par să o fi resuscitat pe "U"-BT Mobitelco, formație ce a trecut vineri seara de CSM Oradea cu scorul de 70-69.

Fericit, Dorin Pintea a declarat că își dorește rezultatul repurtat în etapa XIV să lase o amprentă pozitivă asupra formației sale, tehnicianul fiind convins că Ivan Kuburovic se va revanșa pentru prestațiile modeste din ultimul timp.

O victorie frumoasă în această seară...

Da, așa este. Dinaintea partidei le-am spus băieților că trebuie să câștigăm doar la un punct, nu la 16, așa cum era în Cupa României, iar ei m-au ascultat. Sper ca succesul cu Oradea să ne ajute la moral, însă noi trebuie să fim focusați pe următorul meci.

Totuși, apărarea și aruncările de la distanță nu au funcționat așa cum ar fi trebuit...

Vreau să spun că am marcat 10 coșuri de trei puncte. Era normal să aruncăm mai mult de la distanță din moment ce Cătălin Baciu a avut încă din primul minut probleme cu faulturile. Ei ne-au dominat sub panou ca talie, însă noi aveam șansa noastră să aruncăm de afară și astăzi am avut un om foarte bun în persoana lui Mihai Silvășan

Ce le-ați spus la ultimul time-out?

Să schimbe tot și să nu le permită adversarilor să arunce la coș nemarcați.

Merita "U"-BT să se califice în Final Four-ul Cupei României judecând prestația din seara aceasta?

Se spune că după război, mulți viteji se arată. Noi trebuia să ne arătăm valoarea în dubla cu Piteștiul, cum de altfel trebuie să o facem  în fiecare meci.

Arbitrajul cum vi s-a părut?

Nu o să mă leg și nu o să spun absolut nimic de arbitraj, nu cred că a influențat prea mult jocul prin greșeli mari.

Ivan Kuburovic a fost din nou modest din acțiune...

Ivan traversează o perioadă mai dificilă, însă cu timpul o să-și revină. Trebuie puțină încredere și totul o să reintre în normal.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!