Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea: "Vom încerca să ne spălăm din păcate după meciul cu Sibiul"

Paul Olar

Paul Olar
25.10.2013

"U"-BT Mobitelco întâlnește astăzi, cu ocazia etapei a cincea din Liga Națională, pe BC Timba Timișoara. Confruntarea are loc la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca și începe de la ora 19:00.

Într-o declarație acordată site-ului oficial al "alb-negrilor", Dorin Pintea prefațează jocul cu bănățenii.

 "Am avut o săptămână mai grea după înfrângerea de la Sibiu și în aceste zile am avut o serie de discuții cu echipa, în care am încercat să remediem problemele ivite în partida cu Sibiul. Mâine jucăm cu Timba și este o prima ocazie în care putem să ne revanșăm și să ne remediem problemele. Vom aborda meciul cu Timba foarte serios și vom încerca să ne spălăm din păcate după meciul cu Sibiul. Vom aborda disputa foarte serios, nu ne intereseasa problemele altor echipe, pe noi ne interesează doar echipa noastră, ne pregătim la fel că la orice meci la victorie șivrem să jucăm cât mai bine." A precizat tehnicianul.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!