Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea despre duelul cu Oradea: “M-am așteptat să fie puțin mai greu”

Paul Olar

Paul Olar
19.10.2014

U Banca Transilvania s-a impus în stil de mare echipă duminică seara. Gruparea de pe malul Someșului a a dat piept cu CSM-U Oradea, formație pe care a depășit-o cu scorul de 90-64.

Dorin Pintea se bucură de evoluția băieților săi, însă este realist și spune că indisponibilitățile din lot le-au stat ca un ghimpe în coaste bihorenilor.

Domnule Pintea, o seară fericită la Cluj-Napoca….

Da, așa este. Rezultatul se datorează în mare parte faptului că ei au jucători accidentați, Guțoaia nu a reușit să își revină încă. M-am așteptat să fie puțin mai greu, dar astăzi am jucat pentru prima dată ca o echipă. Sper să continuăm  tot așa.

V-ați fi așteptat la o asemenea diferență?

Eu cred că este doar o întâmplare, sunt convins că pot să joace mult mai bine. Așa a fost să fie, am jucat și noi mult mai bine, am avut jucători care au marcat de peste tot. Ne-am completat foarte bine și a fost greu pentru ei să ne oprească.

Curtis Millage a lăsat o impresie bună la primul joc disputat…

Da, mă bucur pentru evoluția lui. Sper să continue tot așa, dacă nu mai bine. Sunt încrezător că are capacitatea de a juca tot mai bine.

Va fi tot mai greu să alegeți echipa, luând în considerare numărul mare al stranierilor…

Nu. Voi stabili de fiecare dată care jucător este mai în formă și vom alege în funcție de adversar.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!