Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea despre reacția adversarilor: "Nu este posibil să mergi așa la arbitri"

Paul Olar

Paul Olar
03.05.2014

Seria dintre "U"-BT Mobitelco și CSU Sibiu va avea nevoie de o nouă încleștare, ca urmare a rezultatului de sâmbătă seara. Clujenii s-au impus dramatic, scor 90-89, la capătul unei dispute în care "vulturii" au acuzat arbitrajul.

Dorin Pintea, tehnicianul formației de pe malul Someșului, se bucură că elevii săi s-au impus și lansează săgeți către fanii sibieni, care și-au pierdut cumpătul la finalul meciului.

Un nou succes pentru "U"-BT Mobitelco...

Această victorie s-a asemănat foarte mult cu primul meci de la Sibiu, când ei ne-au bătut în prelungiri, iar astăzi am câștigat noi. Îmi pare rău că suporterii sibieni nu știu să piardă, la Sibiu nu a spus nimeni așa ceva.

Cei de la Sibiu au fost nemulțumiți de arbitraj....

Da, păi trebuiau acordate câteva faulturi tehnice, eliminări sau făcut un raport. Nu este posibil să mergi așa la arbitri.

Ce s-a întâmplat pe final?

Am început foarte slab, am fost puțin obosiți după efortul de ieri, dar în momentul în care am văzut că s-au desprins la 16 puncte am schimbat tactica, am încercat zona și să rupem jocul și apoi ne-a mers foarte bine capcana la ball screen. Astăzi am câștigat pe aruncări de trei puncte, capitol la care sibienii nu au excelat. Până acum au excelat ei la trei puncte, iar astăzi ne-a venit și nouă rândul.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!