Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea prefațează seria cu CSU Sibiu

Paul Olar

Paul Olar
24.04.2014

"U"-BT Mobitelco înfruntă vineri, respectiv sâmbătă, pe CSU Sibiu, cu ocazia primei runde a Play-Off-ului. Clujenii laudă parcursul rivalilor sibieni, iar după părerea lui Dorin Pintea, "forma de moment" este cea care va face diferența.

"Sibiul este o echipă care a avut rezultate foarte bune în acest campionat, a avut o serie de meciuri foarte bune, a câștigat în deplasare, dar campionatul abia acum începe, cu seriile din play-off. Sorții ne-au dat să jucăm cu Sibiul, să reedităm derby-ul Ardealului. Sper că vor fi meciuri foarte interesante și viu disputate. Statisticile nu contează, meciurile se decid în teren, depinde de forma fiecărei echipe în acel moment. Avem mici accidentări, dar lotul este valid. Singura problemă este că avem doar zece jucători, trei juniori participând la Turneul Final U20 de la Timișoara." A precizat tehnicianul, conform u-mobitelco.ro

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!