Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dorin Pintea vorbește despre duelul cu BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
22.03.2014

Dorin Pintea, tehnicianul clujenilor, se așteaptă la o încleștare de foc în fața lui BC Mureș. Antrenorul este conștient de obiectivul clar fixat de adversari, însă se bazează și pe sprijinul fanilor în meciul din etapa a-XXIV-a.

"Târgu Mureș este o echipă care vine puternic din urmă, în ultimele meciuri a câștigat, este o echipă foarte omogenă, cu jucători experimentați  și valoroși și sunt sigur că ne va așteaptă un meci foarte greu, în care mi-aș dori că din nou suporterii să vină din nou  în număr mare la sală să ne încurajeze cum au făcut-o în meciul cu Ploiești. Sper să nu îi dezamăgim, să nu pierdem al doilea meci acasă și să continuăm parcursul bun al meciurilor de acasă. Facem un apel la publicul clujean, la fanii echipei noastre să dea dovadă de fair-play și să evite manifestările care nu au nicio legătură cu sportul și cu spiritul de fair-play". A declarat Pintea, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    civilizatie
    Ma repet: conducerea clubului ar trebui sa sprijine formarea unei galerii serioase, cum au multe echipe din campionat (si cam toate din Ardeal) si sa se foloseasca de acei agenti de paza ca sa-i potoleasca pe agitatori. Doar ca e cam greu sa-ti potolesti prietenii scandalagii, unii dintre ei chiar familisti, dar care uita ca mai sunt si oameni calmi ce vor un spectacol normal pentru familia lor.

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Alte idei mai ai? nu de alta dar vad ca ai devenit expert n Cluj-Napoca!

      cu 10 ani în urmă (22.03.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    asa si?
    Care-i problema ta? Imi exprim parerea de spectator regulat la meciurile lui U, iar tu comentezi sa te afli in treaba. Ma faci sa banuiesc ca esti unul dintre agitatori

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Asa si? ce vrei sa imi demonstrezi! despre agitatori vorbesti? la varsta mea unica persoana pe care o pot agita ii a mea si sticla de pecsi! Regulat sau neregulat ce vorbesti tu nu seamna cu ce vad eu in sala!

      cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      erata
      *Despre ce agitatori vorbesti?

      cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!