Stiri

Doron Perkins, spre naționala Coastei de Fildeș?

Paul Olar

Paul Olar
26.09.2014

Naționala Coastei de Fildeș are șansa să conteze la viitorul Afrobasket pe un fost campion al Euroligii. Conform presei iberice, Doron Perkins a primit de curând pașaport ivorian și poate evolua sub comanda lui Natxo Lezkano.

Transferat de curând la Laboral Kutxa, baschetbalistul măsoară 1.91 m. El activează pe postul de fundaș și a absolvit colegiul Santa Clara în anul 2005. Ulterior, americanul a făcut pasul spre sportul profesionist, semnând cu japonezii de la Toyota Alvark. De asemenea, Perkins are experiență în campionatele din Germania, Belgia, China, Italia, Ucraina sau Grecia.

Pe vremea când evolua la Olympiakos Pireu, jucătorul a pus mâna pe trofeul Euroligii. Totodată, Doron se mândrește cu titluri adjudecate în Japonia și Israel, la care se adaugă numeroase distincții de MVP. Conducătorul de joc originar din Alaska nu va fi însă singurul internațional din efectivul echipei Laboral Kutxa.

Colton Iverson, noul pivot al spaniolilor, a devenit cetățean al statului Guinea Bissau.

*Foto: basketexpress.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!