Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Două din două pentru nou-promovata Dinamo București

Radu Bărăian

Radu Bărăian
09.10.2015

Dinamo București a bifat cea de-a doua victorie din startul noului sezon, după ce în prima etapă au realizat surpriza pe terenul celor de la U-BT Cluj. Nou-promovata a trecut acum pe teren propriu de BC Mureș, scor final 81-69.

După ce ardelenii și-au adjudecat primele două sferturi cu 23-19 și 20-19, având 43-38 la pauză, dinamoviștii au izbutit o repriză secundă foarte bună cu parțial de 20-10 și 23-16. 

Marko Sutalo cu 17 puncte a fost cel mai bun marcator al gazdelor, fiind urmat de Karolis Babkauskas cu 13, respectiv Nenad Sulovic și Pavel Marinov, ambii cu câte 12. De cealaltă parte, din lotul mureșenilor, Ousmane Barro a terminat cu 18 puncte, Ivan Ivanovic cu 17, în timp ce Goran Gajovic cu 12. 

Dinamo are astfel după două etape un bilanț perfect, în timp ce Mureș a înregistrat primul eșec stagional, după victoria din runda inaugurală cu Mediaș. 

Vom reveni cu cronica detaliată! 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!