Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Două prelungiri și o noutate în lotul celor de la BC Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.08.2017

BC Mureș Târgu Mureș își conturează încet, dar sigur, lotul de jucători pentru sezonul competițional 2017-2018. După o serie de achiziții a unor tineri jucători mureșeni care au evoluat prin diferite părți, clubul ardelean a anunțat și prelungirea contractelor cu Szabolcs Santa și Alin Borșa, dar și transferul lui Bogdan Stăncuț. 

Santa și Borșa au avut un sezon foarte bun în alb-albastru, cu prestații importante în campionat, în Cupa României, acolo unde au disputat finala, dar și în FIBA Europe Cup. De asemenea, antrenorul Barnabas Szaszgaspar se va putea baza în noul sezon și pe Bogdan Stăncuț, o extremă de 31 de ani care în ultima ediție de campionat a evoluat în echipamentul celor de la BCM U Pitești. 

Tot în această săptămână, BC Mureș a anunțat și revenirile în orașul natal ale jucătorilor Engi-Rosenfeld Dávid, Steff Norbert, Kilyén Örs, toţi târgmureşeni. Florin Ilicov și Tudor George Gîrbea au semnat la rândul lor cu Târgu Mureș, iar Tudor Bichiș va continua și în sezonul 2017-2018 în Junglă. 

La capitolul jucători străini, vicecampioana de acum două sezoane și finalista cupei în 2017 se va baza în noua stagiune competițională pe Goran Martinic, Milivoje Mijovic, Aleksandar Mladenovic, LaMarcurs Reed și Darius Hargrove. 

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!