Stiri

Double-double înregistrat de Alex Olah în doar 16 minute petrecute pe parchet

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.03.2017

Belfius Mons-Hainaut a câștigat partida din etapa a 25-a a campionatului din Belgia. Formația lui Alex Olah a depășit pe Liege Basket cu scorul de 93-86 (13-22, 26-16, 21-17, 16-21).

Alexandru Olah a fost printre principalii remarcați ai formației din Mons. Pivotul român a evoluat doar 16 minute, timp în care a înregistrat un double-double, (4 ofensive). El a marcat 6/12 de la 2 puncte și 2/2 de la linia de libere. Alex Olah a înregistrat și 3 minigi pierdute, pentru un indice al eficienței de doar 11 unități.

Internaționalul român își continuă formă bună. În etapa precedentă, când Belfius Mons a pierdut cu scorul de 92-89 pe terenul lui Okapi Aalstar, Alex Olah a totalizat 21 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 20 de unități.

În acest sezon, Alex Olah a jucat în toate cele 25 de partide disputat de Belfius Mons în Belgia. El are medii statistice de 10.7 puncte, 5.0 recuperări și 1.3 pase decisive pentru un index al eficienței de 11.3 unități în 21.5 minute.

Belfius Mons rămâne pe poziția a 8-a în Belgia cu un bilanț de 10 victorii și 15 înfrângeri. În etapa următoare, echipa lui Alex Olah se deplasează pe terenul lui Limburg United, sâmbătă, 25 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!