Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double și aport important pentru David Steffel în meciul cu CSU Sibiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.10.2012

David Steffel, pivotul echipei Energia Rovinari, a avut un aport consistent pe parcursul meciului câștigat în fața lui CSU Sibiu, scor 66-56, în prima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13.

Centrul de origine cehă a avut 38 minute de joc. O situație deloc surprinzătoare în condițiile în care a rămas singurul centru clasic din angrenajul formației pregătite de către Slobodan Nikolic. În perioada petrecută pe parchet Steffel a avut 10/20 la aruncările din acțiune pentru un total de 20 puncte. A adăugat 13 recuperări (șapte ofensive), o pasă decisivă, o intercepție și un capac cu 3 posesii pierdute pentru un coeficient de 23 la eficiență.

Jucătorul Energiei Rovinari a fost principalul marcator al partidei, cel mai bun recuperator și cel mai eficient jucător al partidei.

Notabilă contribuția celor doi fundași ai echipei gorjene. Stefan Nikolic a avut 9 puncte (3/4 din acțiune), 8 recuperări și 8 pase decisive pentru 22 la eficiență. În schimb, Stefan Atanackovic a totalizat 15 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă pentru 15 la eficiență.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Bravo...
    O prestatie de exceptie in seara asta pentru David !

    cu 11 ani în urmă (06.10.2012) Raspunde
  • louisdarby13 :

    BRAVO....BRAVO !!!
    DAVID STEFFEL IS THE BEST!

    cu 11 ani în urmă (07.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!