Stiri

Double-double și index de 31 la eficiență pentru Sean Denison în partida cu Maccabi Rishon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.12.2016

CSM CSU Oradea a învins-o miercuri seara (14.12) cu scorul de 69-64 pe Maccabi Rishon LeZion în etapa a 9-a din grupa B a Basketball Champions League. Sean Denison a fost providențial pentru campioana României, reușind totadată primul double-double al sezonului în cea mai importantă competiție intercluburi organizată de către FIBA.

Pivotul canadian a fost titular în garnitura lui Cristian Achim și a evoluat timp de 29 de minute. Denison a încheiat partida cu 14 puncte, 11 recuperări, 7 capace, 5 pase decisive și 2 turnovers. Cu 6 coșuri marcate din acțiune din 9 încercări și 2 din 3 de la linia de libere pivotul a înregistrat un index al eficienței de 31 de unități. De asemenea, Denison a avut +25 la capitolul „+/-”.

Sean Denison a egalat recordul stagiunii la capace reușite într-un meci. Octavius Ellis de la Mornar Bar a mai administrat 7 capace în meciul cu Mega Leks din data de 2 decembrie.

În acest sezon Sean Denison a jucat în toate partidele disputate de CSM CSU Oradea, atât în preliminarii cât și în grupele Basketball Champions League. El are medii statistice de 10.7 puncte, 6.6 recuperări și 1.5 pase decisive în 24.2 minnute petrecute pe parchet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!