Stiri

Double-double și victorie pentru Alex Olah în fața echipei lui Bill Amis

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.02.2019

Alex Olah a jucat ultimul meci în campionatul Belgiei, înaintea de a se alătura lotului echipei naționale a României. Mechelen a câștigat pe teren propriu în fața lui Okapi Aalstar cu scorul de 78-71, într-o partidă din prima ligă a Belgiei.

Echipa lui Alex Olah a făcut o primă repriză excelentă, în care după primul sfert conducea cu 25-11 iar la pauză avea 16 puncte avantaj. Echipa vizitatoare a avut o mică revenire după pauză, însă nu a avut forța de întoarce soarta partidei.

Alex Olah a fost titular pentru Mechelen și a evoluat timp de 30 de minute, interval de timp în care a adunat 13 puncte și 12 recuperări. Pivotul român a terminat cu 6/10 de la 2 puncte, 0/1 de la 3 puncte și 1/1 de la linia de libere, pentru un indice al eficienție de 18 unități.

Pentru Okapi Aalstar a evoluat Bill Amis, fost jucător la Steaua București. Americanul a fost folosit 11 minut și nu și-a trecut în cont decât 2 recuperări.

Alex Olah va face joncțiunea cu lotul echipei naționale a României, care se află în cantonament la Ploiești și se pregătește pentru meciurile cu Macedonia și Kosovo din precalificările pentru EuroBakset 2021.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!