Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double de senzație pentru Nemanja Milosevic

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.04.2014

Nemanja Milosevic a fost principalul artizan al Energiei Rovinari în meciul doi al seriei de playoff cu CSU Asesoft Ploiești, pe care însă gorjenii au pierdut-o. Muntenegreanul a reușit cel de al 8-lea double-double personal în această stagiune în LNBM.

Trimis din prima secundă pe parchet de Radu Stroescu iar extrema de forță a petrecut aproape 40 de minute pe parchet, mai puțin însă cu 12 secunde. Prestația sa a fost la fel de bună pe cât de mult a stat pe parchet, terminând cu 20 de puncte, 17 recuperări, o pasă decisivă și un capac. Din totalul de 17 recuperări, 8 au venit pe fază ofensivă. După aceste reușite, Milosevic și-a egalat recordul stagional la eficiență, care a ajuns la 28 de unități.

Venit în iarnă la Energia, Milosevic a avut un impact imediat asupra echipei iar mediile sale pe meci după sezonul regulat sunt unele excelente: 15.1 puncte, 10.2 recuperări și 1.2 pase decisive

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    Conducerea
    Vedeti cum faceti sa nu cumva sa-l pastrati si pentru sezonul viitor. Doar il aveti pe Alionescu si pe Keerles. Poate il readuceti si pe Kakaroudis. Ce sa facem cu Milosevic? Doar nu vedeti ce medii are? Nu este el de Energia.

    cu 9 ani în urmă (28.04.2014)
    • YMCA alin67:

      ironie
      Ar fi trebuit sa fie fina,dar din pacate e ietina. Cine nu l-ar dori pe Milo,dar cati (din Romania) si-l pot permite? Sper din tot sufletul ca Energia sa-l poata pastra,dar uneori,presupunand ca ii ai,nu numai banii conteaza. Intr-un alt comment ai o expresie extrem de jignitoare la adresa celor doi antrenori. Putem sa-i multumim lui Nini,macar pentru aducerea lui Jazvin si a lui Milosevic,jucatori exceptionali veniti pe bani mult mai putini decat jucasera pana atunci si mult mai putini decat ar fi meritat (apropos,celebrul lee n-a reusit macar o data sa-l domine fizic pe Ermin). Este adevarat ca poate s-au facut greseli in alte parti,dar cei doi "oameni de fier" au contribuit decisiv la castigarea Cupei si la salvarea,intr-o maniera mai mult decat onorabila,a sezonului. Nu am fost si nu sunt un fan al lui Nini,dimpotiva,il consider vinovat pentru continua depreciere a evolutiei jucatorilor de-a lungul sezonului,dar tocmai de aceea cred ca trebuie sa apreciem faptul ca Stroescu a facut ce-a facut si a castigat un trofeu important.Pana va veni altul,daca va veni,este tot ce avem (e drept ca dupa o scurta istorie).Sper sa nu fim nevoiti sa tot aniversam,precum Steaua cu liga Campionilor, castigarea acestui trofeu.

      cu 9 ani în urmă (28.04.2014)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    Asesoft
    In alta ordine de idei,chiar daca stiu ca sunt patimas si subiectiv,chiar meritam sa-i batem macar o data,baietii meritau,fanii meritau,pana si Asesoftul "merita". E invechita "placa" cu aportul arbitrilor,dar acesta e adevarul. Doar Ciulin,in permanenta lui incercare de a iesi in evidenta,poate tine piept intregii "organizatii" a Asesoftului si exact asta a facut in finalul meciurilor din Cupa. A hotarat ca echipa castigatoare sa se decida pe parchetul din sala,nu pe cel din birouri.

    cu 9 ani în urmă (28.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!