Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Double-double pentru Chrissy Givens în primul meci al sezonului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.09.2014

Puternica baschetbalistă a formaţiei CSM TârgovişteChrissy Givens, a început în forţă noul sezon competiţional, fiind cea mai productivă baschetbalistă a primei ediţii a Supercupei României. 

În cele 35 de minute jucate în Arena de Baschet din Bucureşti, Givens şi-a trecut în cont primul double-double al stagiunii competiţionale cu 11 puncte şi tot atâtea recuperări. Aceasta a mai avut şi 5 pase decisive, 4 intercepţii şi 2 mingi pierdute, totul pentru 24 de unităţi la efcienţă. Din punct de vedere al procentajelor, baschetbalista originară din Statele Unite a terminat cu 60% (3/5) de la 2 puncte, 83% (5/6) de la libere, respectiv 0% (0/2) de la 3 puncte. 

Astfel, jucătoarea cu dublă naţionalitate, americană şi macedoneană, şi-a ajutat semnificativ echipa să pună mâna pe trofeul Supercupei, CSM-ul învingând clar ICIM Arad cu 97-67. 

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!