Stiri

Double-double pentru Zoran Vrkic la debutul său în Taiwan

Andrei Ilie

Andrei Ilie
06.01.2019

zoran vrkic debut taiwan

Zoran Vrkic s-a despărțit imediat după Anul Nou de Dinamo Știința București, formație aflată în grupa valorică A a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Croatul în vârstă de 31 de ani a semnat cu formația aflată pe locul secund în campionatul din Taiwan, Kinmen Kaoliang Liquor.

Acesta a evoluat sâmbătă împotriva celor de la Dacin Tigers, actualmente liderul campionatului și a avut parte de un joc excelent împotriva acestora. A înregistrat un double-double, după ce a acumulat 16 puncte și 10 recuperări pentru 16 la eficiență în 24:08 minute. A avut un procentaj de 58% la aruncările de 2 puncte(7/12) și 67% la aruncările libere(2/3). Prestația jucătorului croat n-a fost suficientă însă pentru noua lui echipă, astfel Dacin Tigers s-a impus cu 100-86.

Zoran Vrkic a ajuns în acest sezon competițional pentru prima oară în Liga Națională de Baschet Masculin după ce a ajuns la un acord cu Dinamo Știința București. A evoluat în 12 partide pentru aceștia și a strâns medii de 16.1 puncte, 4.7 recuperări și 1.8 pase decisive în 31.8 minute/meci. A avut procentaje de 59.7% la aruncările de 2 puncte, 40.4% la aruncările de 3 puncte și 80.9% la aruncările libere.

Cea mai bună prestație a sa în Liga Națională de Baschet Masculin s-a consemnat chiar în prima etapă, împotriva celor de la BC CSU Sibiu, atunci când jucătorul croat a acumulat 29 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive cu un procentaj de 90% la aruncările de 2 puncte(9/10), 100% la aruncările de 3 puncte(2/2) și 62% la aruncările libere(5/8).

Pe lângă Dinamo Știința București și Kinmen Kaoliang Liquor, Zoran Vrkic a mai evoluat în cariera sa de jucător profesionist pentru Postojna, Dubrovnik, Sibenik, Split, Union Olimpija, Peristeri, Biancoblu Basket Bologna, Zadar, Ikaros Kallitheas, Bilbao Basket, GKK Sibenik, Gipuzkoa Basket, Karpos Sokoli și Hermine Nantes.

*foto: 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!