Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Double-double reușit de Virgil Stănescu

Silviu Isailă

Silviu Isailă
21.02.2014

Virgil Stănescu a reușit un double-double în partida disputată de echipa sa pe terenul celor de la CSU Asesoft Ploiești. Gazdele s-au impus cu scorul de 87-74.

În 32:59 minute petrecute pe parchet, Virgil a avut 4/7 de la două puncte și 2/2 de la libere, terminând meciul cu un total de zece puncte. Acesta a adăugat 10 recuperări și 2 pase decisive, având un indice de 18 la eficiență.

Stănescu are medii de 12.1 puncte, 5.4 recuperări, 1.1 pase decisive și un indice de 13.2 la eficiență în LNBM.

Cel mai bun marcator al steliștilor a fost Garry Gallimore cu 17 puncte la care a mai adăugat 2 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!