Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Înțelegem diferențele dintre cele două echipe, dar nu voi admite că suntem dinainte învinși”

Dan Oancia

Dan Oancia
28.10.2014

Zeița Fortuna nu a fost alături de BC Timișoara la tragerile la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României. După ce au eliminat-o într-o dublă manșă echilibrată pe U BT Cluj-Napoca, bănățenii vor da piept de această dată cu cea mai puternică echipă din Liga Națională de Baschet Masculin, campioana CSU Asesoft Ploiești. Jocul tur va fi în data de 5 ianuarie, la Ploiești, iar returul va avea loc în 9 ianuarie, în sala „Constantin Jude”

În ciuda adversarului dificil ieșit în cale, Dragan Petricevic crede în șansele pe care le are echipa sa. “Nu sunt dezamăgit de această tragere la sorți. Cupa României este o competiție în care trebuie să joci la capacitate maximă și să lupți pentru fiecare minge. Asesoft este favorită, pentru că are lot de Euroligă, nu numai de EuroCup, dar asta nu înseamnă că pornim de la ideea că nu putem juca un baschet bun și nu putem trece mai departe. Înțelegem diferențele dintre cele două echipe, dar nu voi admite că suntem dinainte învinși”, a declarat Dragan Petricevic, potrivit sport9.ro.

Nici concitadina de la Timba Timișoara nu a ieșit mai bine în urma tragerilor la sorți, urmând a o întâlni pe BCM U Pitești în sferturile de finală ale Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!