Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „A fost un meci extrem de disputat și extrem de greu”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.03.2017

Universitatea Cluj-Napoca s-a impus pe terenul celor de la Olimpia CSU Brașov, scor 75-62, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 24-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Tehnicianul clujencelor, Dragan Petricevic a vorbit despre succesul echipei sale.

„A fost un meci extrem de disputat și extrem de greu. Vreau să felicit, în egală măsură și echipa din Brașov, dar și pe fetele mele. Preț de 35 de minute nu am fost foarte mulțumiți de deciziile pe care le-am luat pe teren, ceea ce nu diminuează cu nimic meritele echipei din Brașov pentru jocul lor curajos și bun. Noi am învins astăzi pentru că am avut mai multă experiență și mai multă luciditate în ultimele 5 minute, exact ce ne-a lipsit 35 de minute. Practic am avut șansa în primul sfert să închidem jocul, exact cum am făcut acum la final. Singuri ne-am complicat, dar mă bucur pentru caracterul echipei și pentru revenirea lor. Sper să nu se întâmple acest lucru și la meciul următor.”

foto: Szigyarto Szabolcs - CROW SECURITY

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!