Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Această echipă nu mai este cea care a fost. Orice prindem peste locul 7 este excepțional”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.12.2017

Vicecampioana „U” a cedat cu 81-86 meciul din etapa a 12-a cu FCC ICIM Arad. Formația clujeană are cele mai multe partide încheiate la 5 puncte sau mai puțin în acest sezon. Alb-negrele au avut 6 astfel de jocuri, iar în 5 dintre acestea au pierdut. Antrenorul Dragan Petricevic a amintit după meci că echipa sa este mult sub nivelul celei de anul trecut și că au fost probleme de lot.

„Mi-e foarte greu să răspund ce nu a mers în jocul echipei. Nu au mers detalii. Pierdem al nu știu câtelea meci din cauza experienței și din cauza unei enorme lipse de inteligență de care suferim în acest sezon. Când am spus, după primul meci din cupă, că această echipă nu mai este cea care a fost, e echipa cu 70% mai slabă decât echipa pe care am avut-o până acum, nimeni nu a înțeles acest mesaj. Este al 5-lea meci pierdut la diferență de 1 până la 5 puncte, adică la două posesii.

De 4 luni de zile trăim cu 10 jucătoare per total. E imposibil. Felicitări jucătoarelor care au făcut un run excepțional și au anulat diferența și s-au dus la 8 puncte diferență de la -10, -13 la un moment dat. E un run de 20, e un run pozitiv. N-am mai putut. Două titulare au ieșit pe bancă preț de un minut ca să le odihnesc. Echipa Aradului, mult mai experimentată, mai valoroasă, a anulat diferența. Felicitări lor. N-am ce să spun. O să avem un sezon foarte, foarte greu. Eu de acum spun, orice prindem peste locul 7 este excepțional”, a spus după meci Dragan Petricevic.

Universitatea Cluj-Napoca are un bilanț de 3 victorii și 8 înfrângeri în această ediție de campionat și ocupă locul 7 cu 14 puncte. Următorul meci al clujencelor va fi acasă cu CSBT Alexandria în etapa a 14-a, în jur de 13 ianuarie. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Dragan
    Asta inseamna sa fi incompeten, adica sa te ocupi de altceva in loc sa-ti vezi de treaba la marginea terenului. Deci cum spunea marele antrenor Zoran Mikes : invingatorii joaca pur si simplu, iar invinsii cauta mereu scuze. Hai Sepsi!!;

    cu 6 ani în urmă (29.12.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    Nevinovat
    Lache ăsta nu e NICIODATĂ de vină! Nu avem bani, 10 jucătoare, 2 posesii, afară plouă....

    cu 6 ani în urmă (30.12.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    U CLUJ nu mai reprezinta o echipa fanion al campionatului...anul trecut a fost o exceptie norocoasa...Nu mai sperie pe nici o echipa din campionat !!Echipa este ca si antrenorul si invers !! Macar au disparut si ultrasii negrii !! HAI SEPSI SIC !!

    cu 6 ani în urmă (07.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!