Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Am încredere în potențialul jucătoarelor care vor fi apte”

Valentin Todea

Valentin Todea
08.12.2016

Universitatea Cluj-Napoca va primi vineri, 9 noiembrie, vizita grupării arădene, într-o partidă ce va lua startul la ora 19:30. Confruntarea din etapa a doua a returului sezonului regulat din LNBF a fost prefațată de Dragan Petricevic, antrenorul principal al clujencelor, într-o declarație acordată pentru u-cluj.ro:

 „Ne așteaptă un meci dificil deoarece avem destule probleme cu accidentările, dar am încredere în potențialul jucătoarelor care vor fi apte pentru joc. Orice echipă în timpul unui sezon are perioade bune și perioade cu probleme, așa că trebuie să avem răbdare până nu le depășim pe ale noastre. Din păcate cu un număr restrâns de jucătoare, nu am reușit să învingem și la Târgu Mureș, așa cum am făcut la Satu Mare. Sper că data asta vom reuși cu Aradul. Avem nevoie de sprijinul suporterilor.”

Întâlnirea din Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi arbitrată de Andrada Csender, Cristian Trofim și Gabriela Călușeriu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!