Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Am ratat exasperant”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
17.03.2014

BC Timișoara a pierdut partida cu CSU Sibiu cu scorul de 85-71 și astfel își vede spulberate șansele la playoff. La finalul meciului Dragan Petricevic, tehnicianul oaspeților a declarat că scorul nu reflectă raportul de forțe din teren și că dacă elevii săi ar fi reușit primii desprinderea poate altul ar fi fost deznodământul:

“Diferența nu reflectă realitatea din teren, dar acum este inutil să mai vorbim, tot înfrângere se numește. Dacă am fi fost mai atent în execuții, am fi avut o șansă să învingem. Am ratat exasperant, chiar și multe aruncări deschise. Ei au reșit să se desprindă primii și au câștigat. Poate dacă ne duceam noi la cinci-șase puncte, alta ar fi fost soarta meciului. Oricum partida a fost mult mai echilibrată decât ceea ce a consemnat tabela”

BC Timișoara a ajuns la 13 înfrângeri după această confruntare în care a jucat 30 de minute de la egal la egal cu SCU Sibiu, echipa de pe primul loc al Ligii Naționale.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara cristian_ :

    felicitări
    Conducerea tehnică merită toate laudele pentru că a reușit să piardă acest meci încă de la început lăsîndu-l pe Lee în afara lotului în favoarea lui Vasojevic. Plus un 6-0 pentru Sibiu la faultul tehnic stupid, chiar n-aveau ce comenta la acea fază.

    cu 10 ani în urmă (17.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!