Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Avem obligația să jucăm la victorie”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
03.04.2014

BC Timișoara va juca sâmbătă de la ora 18:00 cu Gaz Metan Mediaş în ultima întâlnire a sezonului pentru cele două echipe. Ambele sunt în afara primelor 8 locuri, astfel că, aparent partida nu are nicio miză. Totuși, Dragan Petricevic, antrenorul gazdelor a declarat că își dorește ca echipa să lase o impresie bună și mizează pe victoria elevilor săi.  

”Era greu de imaginat că putem termina sezonul așa repede. Desigur, avem suficient timp să pregătim sezonul care urmează, lucrurile cu siguranță nu vor rămâne așa. Trebuie să-l ducem până la capăt pe acesta într-o manieră bună. Avem obligația față de proprii suporteri să jucăm la victorie, chiar dacă victoria sau înfrângerea nu schimbă nimic, nici pentru noi, nici pentru cei de la Mediaș. Sunt două echipe care în ultimii ani au însemnat mult mai mult în baschetul românesc față de clasamentul actual. Sunt convins că suporterii vor avea ocazia să vadă un meci bun, în măsura în care vor veni. Sunt conștient că e greu să îi atragem în număr mare, atâta timp cât jucăm ultima etapă dintr-un sezon sub așteptări. Jucătorii trebuie să înțeleagă că dacă am avut acest caracter de luptător, trebuie păstrat până la capăt.

Nu există miză, motivația se găsește mai greu, însă vom aborda jocul cu seriozitate maximă și profesionalism. Au fost foarte multe meciuri când am jucat bine şi chiar dacă nu am reușit intrarea în play-off, nimeni nu a jucat cu noi ca și cu o echipă de pe locul 10. Există totuși și destui factori obiectivi, lipsa unor jucători importanți, precum cea a lui Panic.“

BC Timișoara este pe locul 10 cu 14 înfrângeri din 25 de partide, iar Mediasul este pe 11 cu 16 înfrângeri din tot atâtea meciuri. Indiferent de rezultatul meciului direct, lucrurile nu se vor mai putea schimba în clasament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!