Stiri

Dragan Petricevic: „Claudia şi Gabi se arată optimiste şi nerăbdătoare să începem noua campanie”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.10.2017

Duminică s-a disputat al doilea duel direct, din această săptămână, dintre Istanbul Universitesi și Abdullah Gul (AGU Spor), formațiile la care joacă Claudia Pop și Gabriela Mărginean. A fost rândul celor de la AGU Spor să se impună, cu 73-68, după ce joi Istanbul Uni a câștigat în EuroCup cu 2 puncte.

Selecționerul României, Dragan Petricevic, a mers în week-end la Istanbul pentru a vorbi cu cele două componente de bază ale naționalei și a asistat la meciul direct din etapa a doua a campionatului turc. La pauza mare conduceau gazdele cu 43-36, dar oaspetele și-au adjudecat sfertul trei la zece lungimi și s-au impus la final.

„Ambele fete au jucat bine. Gabi a avut un aport important în victoria echipei ei. Şi Claudia a jucat bine, s-a consumat mult şi în apărare. Au fost momente în care s-au apărat una la cealaltă şi nu s-au menajat absolut deloc. Ambele fete au un tonus bun şi mă bucură acest lucru. În ceea ce priveşte meciurile care urmează, şi Claudia, şi Gabi se arată optimiste şi nerăbdătoare să începem noua campanie. Acum, însă, e important ca fetele să joace bine la echipele de club şi să se prezinte sănătoase la lot”, ne-a declarat Dragan Petricevic.

Citește și: Duel românesc în prima ligă de baschet feminin din Turcia

Până se vor prezenta la lotul national, pe 6 noiembrie, cele două tricolore vor mai disputa trei partide în campionat și trei în EuroCup. În competiția europeană se vor duela cu o altă coechipieră de la lot, Sonia Ursu.

*fotografie pe care am primit-o chiar de la selecţionerul Dragan Petricevic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!