Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Este cel mai mare furt la Cluj-Napoca din ultimii zece ani. Urban a venit cu arbitrii”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.12.2016

Foto: Valentin Todea

După o lungă pauză Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca a oferit suporterilor un cuplaj baschetbalistic. Vineri seară U BT Cluj-Napoca nu a întâmpinat probleme în duelul cu BC Timișoara, scor 98-81, pentru ca mai apoi Universitatea Goldiș Arad să învingă pe Universitatea Cluj-Napoca, scor 76-69. 

Ambele partide au fost atractive, însă nervii au explodat în cel de al doilea joc. Staff-ul echipei clujene a contestat în mai multe rânduri deciziile arbitrilor Cristian Trofin și Gabriela Istvan (ambii din Timișoara) și a Andradei Csender, arbitru internațional originar din Mediaș.

La finalul meciului, aflat încă pe parchet, antrenorul Dragan Petriceivic a răbufnit, spunând că a asistat la cel mai mare furt din Cluj-Napoca în ultimii zece ani și că „Marcel Urban a venit cu arbitrii și să instige suporterii”. În final, tehnicianul gazdelor a trimis căpitanul Gabriela Irimia să semneze foaia pentru a depune memoriu la Federația Română de Baschet. Mai apoi, Petricevic a acordat următoarea declarație.

Nu vreau să vorbesc mult prea mult, e o declarație la cald. În primul rând felicitări Aradului. Despre meci eu cred că ați văzut și dumneavoastră absolut tot. Cred că reacția publicului spune multe. Au fost multe scene penibile. Vom face și un memoriu referitor la arbitraj, după ce vom analiza meciul, dar la fel de bine o să ne oprim la comportamentul domnului Marcel Urban care s-a dus să incite publicul, lucru pe care l-ați văzut. Mai apoi a provocat prin a face poze la mijlocul terenului. În orice caz publicul clujean nu este prost și a avut o reacție la ceea ce s-a întâmplat pe teren

Îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce echipa mea a făcut pe parchet, în sensul că noi am greșit în anumite momente importante, dar am avut foarte multe probleme. Andra Mandache a fost mult prea ușor eliminată. Prezența ei pe parchet e foarte importantă, ați văzut că avem probleme de efectiv. Sezonul este lung, o să revenim mai puternici, dar consider că astăzi s-a întâmplat ceva ce vom analiza foarte bine. 

Nu are ce să conteze această înfrângere prea mult, nu uitați că noi jucăm acum cu trei străine. Noi o să ieșim mai puternici din această situație. Sigur că sunt mulțumit că am revenit de la -22 puncte să conducem cu 6, înseamnă că ai reușit să recuperezi 28 de puncte. Am consumat multă energie cu această revenire, iar în momentele foarte importante am fost vânați. Asta cu nimic nu ia din meritul echipei Arădene care a venit aici să câștige știind că noi avem probleme cu rosterul. Eu îmi asum greșelile pe care le-am făcut și doresc ca și cineva să asume greșelile arbitrilor din această seară. 

11 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    pacalici !
    Acest pacalici de antrenor care incita publicul cand baga echipa pe teren la incalzire in timp ce se canta imnul fanilor vine acum si zice ca adversarii incita publicul ca face poze dupa victorie!!
    Pacalici de doi bani!
    Dupa aia zice ca echipa lui a facut greseli in momentele cheie dar a fost furat de arbitrii !!!
    Pacalici !
    Bani are la greu, jucatoare alese de el, suport de la public etc. Pierde la Mures cu nou promovata in liga si acuma pierde pe teren propriu... PACALICI !!!

    cu 7 ani în urmă (10.12.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Incita publicul
      La ce te referi? Cand se canta slava tie studentie nimeni nu sta drepti, e acelasi caz si cand e vorba de szekely himnusz, daca suporterii de la "u" nu sunt incitati nu ar trebui sa fie nici altii

      cu 7 ani în urmă (10.12.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sholdovean :

    ...
    Ce ai facut tu in viata ta si ce mari relizari te recomanda sa comentezi asa ceva despre Dragan Petricevic? Cand tu, probabil, bateai cu lingura-n geam el iesea campion cu U Cluj...poate nu era meritul lui 100 % dar avea un merit... Foarte urata atitudine si comentarii despre un om de valoare care are atatea performante baschetbalistice notabile in spate.

    cu 7 ani în urmă (10.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin:

      pacalici si tu ?!?
      De unde stii tu ce am facut eu in viata mea ??? Aici sunt un anonim la fel ca si tine. Asta nu elimina probalitatea sa nu fiu o somitate in sport !!! (nu ca as fi) :)
      Dar tu alegi sa ma cataloghezi ceva care bate cu lingura in geam. (ceva zicala de la tara de prin moldova estica banuiesc)
      Daca ai contra argumente de ce a pierdut cele doua meciuri te rog exprima-le. Daca nu, return to sender! (moldova)

      cu 7 ani în urmă (10.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sholdovean:

      ...
      Tu esti o somitate? Esti o ragalie, un nimeni, un frustrat care nu a relizat nimic in viata lui dar ataca valorile care au realizat ceva si lasa ceva in urma lor. O somitate mai ales in sport niciodata nu comenteaza despre un om de valoare in sport. erai un mucea cand Petricevic iesea campion la cluj...nu trebuie sa-ti explic mai mult sa nu te incurci...

      cu 7 ani în urmă (10.12.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Dolphin
    Pacalici sunteti voi la Mures pe bani publici, azi maine se trag obloanele si la voi, am fost ieri in sala iar maniera de arbitraj era ca pe vremea comunistilor, numai intr-o directie. Numai pe vremea lui Olaru si Balosescu am m-ai vazut asemenea hotii. Sa va fie rusine !

    cu 7 ani în urmă (10.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    pacalici
    O fost pacalici si ramane un pacalici!
    O plecat de la timisoara in Africa, o revenit la timisoara la miros de bani, o plecat de la timisoara cand situatia a devenit un pic dificila.
    O venit la cluj la fete cand a vazut ca echipele medaliate au probleme financiare, in speranta unei pozitii pe podium.
    Resurse financiare.
    Ales echipa.
    Pierdut meci de nou promovata.
    Pierdut meci pe teren propriu.
    Pacalici.

    cu 7 ani în urmă (10.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sholdovean:

      ...
      Daca nu stii si nu te pricepi de ce comentezi, doar asa sa te afli in treaba? Pe unde a a fost a lasat in urma rezultate notabile. Ca este o persoana mai dificila asta-i alta poveste dar ca meserie este bun. In africa a plecat de la Sibiu si a venit la timisoara dupa ce a castigat cupa campionilor africii. La targu mures probabil a fost un accident dar sa nu uitam ca joaca doar cu 3 sportive straine si daca Mandache , cea mai buna jucatoare romana, a prins o zi slabuta incununand cu iesirea din teren cu 5 faulturi...cam asta-i explicatia. Nu are nevoie de sustinerea nimanui pe Petricevic il sustine valoarea si rezultatele pe care le are ca antrenor...nu am auzit sa se planga de arbitraj iar daca a comentat asa ceva fara sa aiba acoperire va plati, va fi amendat, cu siguranta.

      cu 7 ani în urmă (10.12.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grasu :

    @meci
    Voi astia care comentati pe aici, si nu ati fost in sala, deci nu ati vazut meciul(nefiind transmis undeva live) in baza a ce comentati totusi?

    cu 7 ani în urmă (10.12.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    Dolphin
    Oare a cui este acest nickname? Să fie Cristian Trofin, să fie Marcel subUrban?

    cu 7 ani în urmă (11.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    Greseli arbitraj
    https://www.youtube.com/watch?v=PF_VouGkV6w&feature=youtu.be

    cu 7 ani în urmă (13.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!