Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Este o deplasare lungă și obositoare”

Valentin Todea

Valentin Todea
15.03.2017

Trupa clujeană dorește să obțină a patra victorie consecutivă în campionat, confruntându-se în această seară (15.03) cu Phoenix Galați, partida având loc în orașul de pe Dunăre cu începere de la ora 18:30.

Înaintea acestei dispute, antrenorul principal al Universității Cluj, Dragan Petricevic, a oferit o declarație site-ului oficial al clubului de pe Someșul Mic:

„Este foarte important să gestionăm bine momentul în care ne aflăm acum. Suntem într-o pantă de creștere, dar la fel de bine suntem conștienți că echipa gazdă va juca la victorie, deoarece au șanse reale la locul 4 la sfârșitul sezonului regulat. Este și o deplasare lungă și obositoare, deci trebuie să fim atenți la toate aspectele, dar sunt încrezător în forța grupului pe care o avem acum.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!