Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Eu sunt optimist, am încredere în jucători.”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
12.12.2013

Înaintea jocul cu SCM”U” Craiova, antrenorul lui BC Timişoara a declarat că acest meci poate fi văzut ca o teză pentru elevii săi. Nu este un meci decisiv, însă poate cântări foarte mult la final.

”Nu știm dacă putem numi acest meci examen, ci mai degrabă o lucrare la final de trimestru, examen final cu siguranță nu poate fi numit. Pentru noi este o provocare, știm foarte bine cât de importante sunt meciurile de acasă în vederea calificării în play-off. Unsprezece echipe se luptă de la egal la egal pentru primele opt locuri, cu mici diferențe și dezavantaje Este un clișeu şi este de prisos să spunem că avem nevoie de public, sper să se transmită energia spre public și înapoi. Eu sunt optimist, am încredere în jucători, s-au antrenat foarte bine pe parcursul acestei săptămâni”, a spus Petricevic.

Despre echipa Craiovei, Petricevic a găsit numai cuvinte de laudă şi a atras atenţia asupra faptului că oltenii au o bancă mai lungă:

”Jucătorii lor străini au foarte multă experiență, mai ales în campionatul românesc. Dzambic, Maric, Topchov și Seals sunt jucători de valoare care au demonstrat asta de-a lungul anilor, aici îi includ și pe Travis Bureau și Mirko Kovac, jucător cu grea carte de vizită care a reintrat în circuit după o accidentare mai lungă. Ei au o bancă mai lungă, mă refer și la jucătorii autohtoni, Căpușan, Popescu, Mocanu”.

În final, Petricevic a facut din nou apel la galerie să vină la sală şi să adopte sloganul “învingem pentru Timișoara”. De asemenea, tehnicianul a amintit că în urmă cu câţiva ani toată lumea ştia că “de la Timișoara nu se pleacă cu puncte” şi speră să readucă această mentalitate la jucători.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!