Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Ideea unui meci decisiv ne-a dominat”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
16.02.2014

După meciul pierdut pe terenul Stelei cu 83-69, Dragan Petricevic, tehnicianul lui BC Timimsoara a declarat că miza partidei și-a spus cuvântul și a determinat un joc slab, cu multe erori a elevilor săi:

 “Lucrul de care ne era teamă s-a întâmplat: după mai multe partide jucate la un nivel bun, a venit reculul. Am spus dinaintea înfruntării, că nu e una de “totul sau nimic”. Totuși, ideea unui meci decisiv pentru playoff ne-a dominat. Am făcut multe greșeli, pe care le vom analiza, dar pe de altă parte s-a instalat o oarecare frustrare, pentru că am avut o evoluție bună în partidele cu Ploieștiul și Târgu Mureșul și nu am reușit să câștigăm. Repet, calificarea nu este decisă, vom continua să ne batem pentru ea”

În urma acestei înfrângeri, BC Timișoara își mărește ecartul față de locurile de play-off, acumulând 10 înfrângeri și numai 8 victorii.

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Degeaba!
    Nu merge si gata, ce tot o chinuim atata!

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Pacat!
    Intr-adevar cu Ploiestiul si partial cu Muresul am jucat bine, ne-am autodepasit. Una dintre problemele de fond e ca jucam fara un pivot de valoare, suntem categoric depasiti la recuperari . Fenn nu marcheaza deloc din preajma inelului, nu recupereaza, e greoi si acolo e de multe ori locul unde se pierd meciurile.

    cu 10 ani în urmă (17.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Alte explicatii
    Nu avem romani de valoare in lot si tinem doi straini in afara lotului. Lee e un jucator bun dar ii trebuie incredrere si poate putina rabdare dupa accidentare. Dragos Andrei joaca mult sub ceea ce era inainte de accidentare, Lapuste nu mai poate, Toth nu reiseste sa faca saltul si uite asa Timisoara se zbate sa prinda play-offul

    cu 10 ani în urmă (17.02.2014) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    Lufthansa
    Sunteti voi rai si trageti concluzii cum ca baietii nu mai pot. Dar faptul ca au fost turbulente in aer la zborul spre capitala nu l-ati stiut? de acolo si vertijurile si starile de greata din sfertul 3. Daca mai punem la socoteala si faptul ca Dragan le-a mancat toata gustarea ce se putea gasi la bord, baietii ramanand doar la apa minerala, totul este explicabil. Asa ca va rog, putina obiectivitate inainte de ai critica :))

    cu 10 ani în urmă (17.02.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      -
      trebuiau sa dea o fuga la pauza sa-si cumpere cite ceva de la chiosc

      cu 10 ani în urmă (17.02.2014)
    Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Pareri
    Draga domnule,sau draga doamna Vandana(nu-mi dau daca sunteti ruda cu domnisoara cantareata),desi dati dovada de grave carente gramaticale,incercati sa induceti in acest articol gazetaresc,o idee de prost gust,inspirata din nu stiu ce personaj sinistru,probabil de mahala.Tin sa va spun ca ironia de aici (pe alocuri ieftina) nu va prinde momentan,totusi(vorba unui actor roman celebru,incercati in alta parte).In alta ordine de idei,grotescul imaginatiei d-voastra nu este in concordanta cu realitatea.Totodata,playback-ul d-voastra umoristic nu ma incanta.Totusi,daca pana acum nu v-ati pus intrebarea de ce se ingrasa barbatii,nu conteniti sa analizati situatia asta.Poate ca ajungeti la un rezultat firesc,ce va poate uimi(sau nu).In rest,numai de bine.

    cu 10 ani în urmă (18.02.2014)
    • CS Energia Târgu Jiu Vandana:

      te-am bifat!
      Esti patimas si te oftici? Imi place!
      PS
      Sunt Vandana, nu Pruteanu! la fel cum si tu esti Sorin, nu Leo! :P

      cu 10 ani în urmă (18.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!