Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Nu am jucat cel mai bun baschet al nostru”

Valentin Todea

Valentin Todea
08.04.2017

Formația clujeană a reușit să învingă în prima partidă din seria cu CSM Târgoviște, ce contează pentru semifinalele LNBF. ”Studentele” s-au impus pe teren propriu cu 69-65 în urma unei confruntări foarte echilibrate. Antrenorul Clujului, Dragan Petricevic, a comentat evoluția elevelor sale la finalul întâlnirii:

„Nu am jucat cel mai bun baschet al nostru, dar era pe undeva și de așteptat. După seria lungă de victorii, era foarte greu să continuăm în același fel. Fetele sunt până la urmă ființe umane, la un moment dat apar și momentele mai puțin bune sau apare lipsa de inspirație, deoarece acolo am suferit foarte mult în primele douăzeci și ceva de minute. Pe urmă am ridicat foarte mult intensitatea în apare și acest lucru ne-a dat rezultatul de la final. Am reușit să întoarcem un avantaj considerabil al adversarelor, dar trebuie să uităm cât de repede acest meci. A fost foarte greu să avem primul meci acasă împotriva unei echipe care e cea mai experimentată din punct de vedere individual din campionat. Trebuie să ne odihnim bine și să ne gândim ce avem de făcut în meciul de la Târgoviște.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Petricevici castiga numai cu 4 cosuri...SEPSI SIC a marcat dublul brasovencelor...a castigat cu 45 de cosuri.Rezultat convingator,sigur,si da sperante,ca si Targoviste sau Clujul va inghita amar tot asa....

    cu 6 ani în urmă (09.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Esti exemplul perfect al faptului că școala românească scoate analfabeţi funcţionali. Stii să scrii da' nu știi ce scrii!

      cu 6 ani în urmă (10.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!