Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Nu există favorite certe”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
26.02.2014

Etapa a 20-a programează o partidă extrem de interesantă între CSM Oradea și BC Timișoara.  Există o mare rivalitate sportivă între cele două combatante și chiar dacă Oradea a câștigat precedentele trei meciuri cu Timișoara din acest sezon, antrenorul oaspeților, Dragan Petricevic afirmă că nu se poate spune cu certitudine că una dintre echipe este favorită. 

”E cea de-a patra confruntare cu Oradea, care, de fiecare dată, au fost în postura de lider și de favorită. Noi mergem să jucăm un baschet cât se poate de bun. În această ediție de campionat nu există favorite certe, există favorite și echipe cu șanse mai mari să câștige un meci, prin prisma unor factori. Dar nu se poate spune că o echipă este favorită înaintea unui meci decât cu echipele de la locul 11 în jos. Noi care suntem sub linia de play-off ne jucăm șansa noastră cu echipa de pe primul loc și așteptăm să arătăm că putem juca un baschet bun”

Cea mai mare durerea a lui Petricevic, dar și a suporterilor bănățeni, este faptul că evoluția pozitivă a jocului nu se reflectă și în rezultate:

“Timișoara a crescut la toate capitolele, mai puțin locul din clasament. Acesta e adevărul, trebuie să fim foarte obiectivi. Până creșterea în joc nu se va vedea în clasament, rămânem la domeniului patinajului artistic, adică o impresie artistică destul de plăcută, dar note pentru execuție, mai mici"

Chiar dacă cele două echipe se cunosc foarte bine, tehnicienii ambelor părți vor încerca să își surprindă adversarul, este convins Dragan Petricevic:

”Sunt foarte puține necunoscute între echipele noastre, aproape deloc. Dar niciun meci nu seamănă cu celălalt, și probabil ambele echipe vor etala ceva nou, dar asta nu înseamnă că acel lucru va ieși așa cum te-ai așteptat. Sunt convins că sunt foarte multe lucruri cu care ne putem surpinde unii pe ceilalți”

Meciul dintre CSM Oradea și BC Timișoara este programat să înceapă joi, 27 februarie, de la ora 18:00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!