Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Nu mergem la Craiova în vacanţă”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
27.03.2014

BC Timişoara se deplasează în această etapă pe terenul formaţiei SCM Universitatea Craiova. Disputa dintre cele două echipe are loc vineri, 28 martie, de la ora 20:00. Dragan Petricevic, antrenorul formaţiei de pe Bega, a prefaţat pentru TotalBaschet acest meci. Duelul va fi transmis de Digi 24 Craiova.

„Dorim să jucăm un baschet bun cum, de altfel, am jucat în multe meciuri din deplasare în returul campionatului. Din păcate, de multe ori nu am jucat suficient de bine încât să învingem, dar sperăm ca de data aceasta să reuşim. Craiova este favorită, ocupă un loc mai bun în clasament, are un lot mai omogen şi joacă în faţa propriilor suporteri. Deşi nu mai avem şanse la play-off, nu mergem  la Craiova  în vacanţă. Suntem o echipă profesionistă, trebuie să ne respectăm datoriile până la capăt. În meciul din tur, Craiova a fost mai bună, vedem ce va fi acum”, a mărturisit Petricevic.

De asemenea, tehnicianul timişorenilor a vorbit și despre eşecurile care au dus la ratarea play-off-ului.

„Din păcate, șansele noastre pentru accederea în play-off sunt nule. Am pierdut câteva meciuri importante împotriva echipelor fruntaşe ale campionatului: Asesoft, Oradea, Târgu Mureş. Totuşi, cred că pierderea meciurile de acasă cu Craiova şi Rovinari au fost decisive.  Trebuie să ne asumăm acest sezon  şi să ne pregătim mai intens pentru următorul. Locul Timişoarei nu mai trebuie să fie niciodată unde este acum“, a încheiat acesta.

Înaintea acestei etape, Timişoara se regăseşte pe locul 10, în timp ce Craiova ocupă pozitia a 4-a în clasament. BC Timişoara a obţinut în acest sezon 35 de puncte, având un bilanț de 11 victorii şi 13 înfrângeri.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!