Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „O victorie meritată pentru echipa din Mediaș”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.12.2013

Antrenorul celor de la BC Timișoara, Dragan Petricevic a vorbit imediat după partida de la Mediaș, exclusiv pentru site-ul nostru. Tehnicianul sârb a avut numai cuvinte de laudă la adresa Gazului dar totuși diferența de la final i se pare puțin cam mare. Iată ce a declarat Petricevic.

„O victorie meritată pentru echipa din Mediaș. Noi ne-am dorit foarte mult victoria astăzi dar din păcate de la dorință până putință mai e. Desigur nu caut alibi dar trebuie menționat că am jucat fără Vladimir Panic, unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri, cel puțin în acest tur de campionat. Este al doilea marcator al echipei care din cauza unei accidentări nu a putut să joace. Am avut și probleme în această săptămână cu sănătatea jucătorilor dar asta nu i-a cu nimic din meritele echipei din Mediaș pentru victoria de astăzi. Un meci în care dacă am fi jucat în prima repriză precum în a doua acum aveam total alt scor. Diferența mi se pare puțin cam mare dar care cred că a venit pe seama unor greșeli ale noastre foarte mari în sfertul doi. Am încercat să recuperăm dar a fost foarte greu, nu degeaba Mediașul este o echipă care a mers în faza următoare a EuroChallenge. Au știut să reziste la toate atacurile noastre chiar dacă am scăzut diferența la 10 puncte la un moment dat dar nu am putut mai mult.”

Întrebat dacă are ceva de reproșat arbitrajului, Petricevic a afirmat cu multă diplomație:

„Eu nu vorbesc despre arbitraj niciodată, așa că și nici acum nu o voi face. Dacă am ceva de reproșat vreodată arbitrajului cu siguranță nu o voi face prin intermediul ziarelor sau publicaților de presă.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fanbasket :

    diplomat
    Din pacate nu am vazut demult atata hotie la un meci de baschet, atatea sfori trase pentru ca echipa Mediasului sa castige. Rusine arbitrilor !!!

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    corectare
    Pentru a corecta autorul acestui material,il informez ca Dragan Petricevic este bosniac.

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!