Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „Poate domnul Calancea se pricepe la alte sporturi. La Brașov ce a fost anul trecut, sărituri cu schiurile?”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.10.2016

Foto: Valentin Todea

Universitatea Cluj-Napoca a ajuns la patru victori consecutive în Liga Națională de Baschet feminin fiind, alături de CSM Târgoviște, singurele formații neînvinse în debutul stagiunii 2016/2017. Fetele pregătite de Dragan Petricevic au câștigat duelul „studentelor” învingând pe CSU Olimpia Brașov la o diferență de 15 puncte, scor 83-68.

La finalul confruntării, tehnicianul Dan Calancea a acuzat arbitrajul afirmând că 70% din ce s-a întâmplat pe parchet nu a avut nicio legătură cu baschetul. Dragan Petricevic a răspuns pe același ton, sugerând că antrenorul oaspeților se pricepe la un alt sport, făcând aluzie la arbitrajul din sezonul trecut de la Brașov, contestat de marea majoritate a echipelor ce au disputat partide sub Tâmpa.

Poate domnul Calancea se pricepe la alte sporturi. Eu știu că sezonul trecut la Brașov a fost meciuri în care echipa gazdă a avut între 44-48 de aruncări libere, într-un singur meci. Vreo patru-cinci adversare de top de anul trecut, noi nu am fost o echipă de top anul trecut, dar vreo patru-cinci adversare de top aveau doar 10-11 aruncări libere. Nu știu ce a fost acolo, poate a fost sărituri cu schiurile. Sunt mai multe trambuline în zona aceea, e mai multă zăpadă, cine știe. 

În turul sezonului 2015/2016, Olimpia CSU Brașov s-a impus în prelungiri în fața Universității Cluj-Napoca, scor 79-70. Precum în partida de miercuri, și în acea confruntare Dan Calancea a fost sancționat cu greșeală tehnică.

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    toti is la fel
    Frumos...deci nu se discupla domnul Petricevic, ci incupla cealalta echipa pentru situatii similare.

    As fi foarte curios de cum s-a desfasurat de fapt meciul. A fost cineva si poate da cateva detalii cat de cat obiective?

    cu 7 ani în urmă (20.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Hai la sala
      Lasa tastatura si parerile altora. Vino la sala sa ai parerea ta!!

      cu 7 ani în urmă (20.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @TDM
      la baieti sunt meci de meci, la fete once in a while. de aia am si intrebat.

      cu 7 ani în urmă (20.10.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Dragan vs Calancea
      Am fost la toate cele 3 meciuri ale fetelor. Joaca frumos si chiar merita sa veniti sa le vedeti. Inafara de meciul 2, cu Phoenix Galati, in care au avut o cadere la un moment dat, in niciunul din celelalte meciuri nu s-a pus problema castigatoarei, deci nici aseara. Au jucat cu daruire, in viteza, cu multe scheme care mi-ar place sa le vad si la U-BT. Arbitrajul a fost corect, perfect echitabil. Cred ca dl. Calancea, fie a venit la Cluj cu anumite frustrari anterioare, fie i s-a pus ceata pe ochi si a urmarit alt meci. Iar Dragan Petricevici, este un antrenor si un domn desavarsit, atat in comportament cat si in declaratii si nu cred ca merita atitudinea marlaneasca a dlui Calancea.

      cu 7 ani în urmă (20.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ..
    Calancea e învățat cu arbitraje de casa, Andrada Csender fiind feblețea brașovenilor. O echipă falsă ce în play-off anul trecut, când nu a mai avut sprijinul fluierașilor, și-a rupt gătul. E relevant meciul cu Sepsi când au primit vreo 40 de libere și au reușit sa câștige la 2 puncte. Bineinteles, maestru de ceremonii a fost Csender.

    cu 7 ani în urmă (20.10.2016) Raspunde
  • Vander :

    ???
    Poate ca ceaa ce privește arbitrajul Calancea n-are dreptate, dar nici despre Dragan Petricevici nu se poate afirma c este un domn desavarsit... Vezi scandalurile din campionatul trecut...

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!