Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic: „ S-a simțit foarte tare dorința jucătoarelor mele de a învinge”

David Istrate

David Istrate
03.02.2018

dragan petricevic, sc u cluj sepsi sfantu gheorghe

După victoria surprinzătoare a clujencelor în fața lui ACS Sepsi SIC Sfântu-Gheorghe, Dragan Petricevic a oferit o amplă declarație despre acest meci, dar și despre întreg sezonul.

Tehnicianul gazdelor a fost plin de fair-play la adresa covăsnencelor, recunoscându-le meritele din acest an, dar a spus că victoria echipei sale a fost meritată.

„Să ne înțelegem și să fim corecți, Sepsi este cea mai puternică echipă și eu o respect foarte mult, în special datorită faptului că au avut 15 victorii în acest sezon. Noi astăzi ne-am impus doar pentru că s-a simțit foarte tare dorința jucătoarelor mele de a învinge. Această victorie ne aparține și fără să fiu clișeic, chiar așa este. Mă bucur pentru acest lucru și cred că nu există dubii și comentarii, deoarece am condus întreg meciul. Acest lucru nu înseamnă că echipa adversă nu rămâne în continuare cea mai puternică echipă din baschetul românesc în acest moment.”

În continuarea declarației, Dragan Petricevic a descris prima fază a sezonului regulat și a vorbit despre obiectivele pe termen scurt ale clubului clujean.

„Noi am avut într-adevăr multe probleme până acum. Dacă e să fim realiști, s-ar putea ca în acest moment doar o victorie să ne despartă de locul 3, în ciuda shimbărilor și a accidentărilor. Noi practic doar în 2018 am început să jucăm în formula completă. De multe ori ne-a lipsit o jucătoare, sau dacă nu a lipsit, atunci cineva venise doar cu puține zile înainte de meci. Acum suntem un pic mai omogeni și într-un fel, campionatul se relansează pentru noi. Sunt fericit că vom fi în grupa 1-5, unde sper să luăm un loc cât mai bun.”

În ultima parte, antrenorul clujencelor a stabilit obiectivele pe termen lung atât din punct de vedere al dezvoltării jucătoarelor cât și al mentalității pe care și-o dorește de la ele.

„Cum am mai spus la începutul sezonului noi mai avem un alt obiectiv și un alt plan. Împreună cu președintele clubului, Liviu Alexa și cu staff-ul nostru suntem un grup unit de oameni și muncim foarte mult. Obiectivul nostru este să ținem vie mândria clujenilor în ceea ce privește sportul de echipă. Ne dorim ca tinerii să joace, de exemplu Irina Părău care are doar 17 ani, sau Ioana Ghizilă. Mai mult, sper ca ele să evolueze și să fie de folos baschetului românesc. Eu sunt foarte mulțumit pentru că noi, de la bun început am luptat pentru fiecare minge. Nu mă refer numai la începutul acestui meci, ci la începutul acestui sezon.”

În urma acestei confruntări, CS Universitatea Cluj-Napoca termină prima fază a sezonului regulat în Top 5 cu 24 de puncte.

*foto: sportpictures.eu

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Bravo!
    Continuati pe jucatoare autohtone tinere si valoroase. Asta este U! Felicitari

    cu 6 ani în urmă (03.02.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Nu inteleg,care jucatoare autohtone?? A Kalusic sau A.Thomson,cele mai bune doua jucatoare de la U ??Vorba multa saracia omului!!Macar ar fi sustinut de realitate! Raportul jucatoarelor straine si autohtone la cele doua echipe sint identice.Mai bine taci ca sa ramai filozof!!

      cu 6 ani în urmă (04.02.2018)
    • ovidiu parau:

      jucatoare autohtone
      ...daca citeai atent, ai fi vazut ca le-a nominalizat. Pentru informare, ar fi bine sa urmariti si echipele de junioare din Cluj. Veti avea surpriza sa descoperiti jucatoare foarte talentate care, speram sa aiba sansa lor de afirmare.
      ... numai bine de la Cluj!

      cu 6 ani în urmă (04.02.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muad :

    statistica
    e ciudat in statistica meciului ca u a primit prea multe faulturi ...doar o paranteza :)

    cu 6 ani în urmă (03.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Important este faptul,ca conducem campionatul confortabil acasa,in deplasare si la general!! Felicitari fetelor,un joc pierdut nu inseamna tragedie,ci o resuscitare a elementelor tactice si technice care fac din echipa SEPSI SIC cea mai performanta din tara.

    cu 6 ani în urmă (04.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!