Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Sibiul este favorită la câștigarea primului loc”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
14.03.2014

BC Timișoara se va deplasa la Sibiu în vederea disputării partidei cu CSU Sibiu, un test extrem de important pentru bănățeni, care încă speră la un loc de playoff.  Înainte de plecarea echipei către Sibiu, Dragan Petricevic, antrenorul oaspeților, a declarat că se aşteaptă la un meci disputat, însă speră că jucătorii săi să repete jocul bun din partidele anterioare:

”Meciul e important, indiferent dacă ne va aduce playoff-ul sau nu. Primul din seria celor patru egal de importante este cel de la Sibiu, împotriva echipei care este după părerea mea și favorită la câștigarea primului loc în sezonul regulat. Cu siguranță vor dori să demonstreze că merită locul. Noi trebuie să acceptăm statutul de favorită al Sibiului, dar în același timp să ne amintim cât de bine am jucat în unele deplasări importante și că putem să repetăm încă o dată un meci bun, ca în celelalte deplasări”

Referitor la faptul că în cursul sezonului trecut a antrenat la echipa din Sibiu, Petricevic a declarat nu are niciun fel de emoție, însă se bucură să revadă fanii echipei:

“Nu e un meci special pentru mine, sigur că simt o plăcere să revin din nou la Sibiu și să revăd suporterii și sala plină pentru că ei într-adevăr sunt mari iubitori de baschet. Cu mâna pe inimă pot să spun că fără susținerea lor echipa aceasta ar fi avut una sau două înfrângeri mai multe în clasament. De multe ori au purtat echipa spre victorie. Din acest punct de vedere mă bucur că merg acolo, dar nu văd de ce să am emoții.”

Partida dintre CSU Sibiu și BC Timișoara se va disputa luni, 17 martie, de la ora 18:00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!