Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: “Suntem conștienți de faptul că trebuie să învingem”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
07.02.2014

Înaintea meciului dintre BC Timișoara și BC Mureș, antrenorul gazdelor, Dragan Petricevic, a acordat o amplă declarație presei cu privire la partida de sâmbătă. Acesta a declarat că se așteaptă la o serie de meciuri foarte grele, dar că echipa sa este obligată să învingă pentru a-și îndeplini obiectivul, calificarea în play-off:

”Ne așteaptă mai multe meciuri dificile, nu doar două, dar începem cu cel cu Târgu-Mureș. Am spus de mai multe ori, campionatul este ca și un mers pe sârmă, deoarece sunt 11 echipe care pot câștiga indiferent de terenul pe care se joacă. Suntem conștienți de faptul că trebuie să învingem, și nu doar în acest meci, dacă vrem să ne calificăm în play-off.”

Petricevic nu consideră că cele două eșecuri consecutive ale Mureșului ar fi un avantaj pentru echipa sa, deoarece se așteaptă la o reacție de orgoliu a oaspeților:

“Respectăm adversarul, iar după două înfrângeri consecutive cu siguranță va exista o reacție din partea lor, în sensul bun. Târgu-Mureș este una dintre echipele cu caracter din campionat și ne așteptăm la această reacție pe teren. Faptul că au pierdut ultimul meci acasă pentru noi nu este o ușurare, mai ales că este vorba de o contracandidată, dar trebuie să fim pregătiți să facem față presiunii.”

Referitor la reîntâlnirea cu Dan Paltinişanu, fostul sau elev, antrenorul bănățenilor nu consideră că acest lucru are o conotație specială: 

”Păltinișanu va fi adversar, dar nu văd nimic special în acest lucru. Nici eu nu sunt Dalai Lama, nici el nu este ucenicul meu. Sincer, întânire Petricevic - Păltinișanu cu siguranță nu are aceeași conotație ca o întlâlnire între Bruce Lee și profesorul lui de la shaolini. Este un jucător care trebuie să fie admirat și aplaudat la scenă deschisă pentru tot ceea ce a făcut pentru Timișoara și punct. Este adversarul nostru, care poate n-a jucat în ultimele meciuri așa cum îl știm noi, dar nu ne vom relaxa când Păltinișanu va fi pe teren”

Meciul dintre BC Timișoara și BC Mureș va începe sâmbătă, 8 februarie, de la ora 17:15 în sala “Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!