Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dragan Petricevic se întoarce la Universitatea Cluj-Napoca!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.08.2017

Foto: Valentin Todea

Dragan Petricevic rămâne antrenorul Universității Cluj-Napoca si în sezonul 2017/2018. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de marți de către presedintele secției de baschet feminin a Universității, Liviu Alexa. Acesta a mai adăugat că vicecampioana României s-a înscris în Liga Europei Centrale la Baschet feminin aspect echivalent cu calificarea automată a formației clujene în Final Eight-ul Cupei României. Rămâne de văzut dacă CSM Satu Mare va mai primi dreptul de a evolua în CEWL deoarece în momentul de față sunt înscrise opt echipe în două grupe a câte patru. O altă noutate o reprezintă cooptarea în lot a lui Tudor Dumitrescu, fostul jucător al U BT Cluj-Napoca si CS Gaz Metan Medias.

Liviu Alexa a declarat pentru ziardecluj.ro că "zboară de fericire" pentru că l-a readus pe Dragan la Cluj-Napoca.

O sa tin minte cu lacrimi in ochi momentul in care l-am vazut pe Dragan cu tonele de bagaje gata de plecare. Am strans din dinti, nici macar cu el nu am vorbit prea mult in ultimele doua luni, asa ca si aceasta declaratie de presa e un raspuns la un mesaj recent al lui. Eu nu ma bucur ca lucrez din nou cu Dragan Petricevic, eu zbor de fericire.

Am muncit in ultimele doua luni ca nebunul, am adus noi sponsori, ba inca am gasit intelegere la o companie foarte buna din oras sa ma sprijine sa il aduc inapoi pe Petricevic. Lucrurile s-au potrivit ca prin minune: in tot acest timp, Dragan l-a ajutat pe Meda sa creioneze un lot bun, poate nu de castigat campionatul, dar cu siguranta un lot cu care ne vom bate la sange. Si cei din baschetul feminin care ne cunosc ACUM stiu ce am facut noi anul trecut. Ne-am batut la sange. Ne-am intors din mlastina inapoi pe pamant si asta ne face mai puternici.

Astazi, echipa noastra a fost inscrisa in Central European Women League, iar asta este cu adevarat inca o veste buna. Vom avea sansa sa aducem spectatori clujeni la meciuri frumoase, vom respecta promisiunea facuta acum doi ani de mine si de Dragan: o competitie europeana.

La rândul său Dragan Petricevic a declarat că a fost cât pe ce să semneze cu o altă formație din străinătate, dar nu a putut refuza pe "U".

Ma bucur foarte mult ca ma intorc la Cluj si ca voi continua proiectul inceput de Liviu Alexa, alaturi de el si colegi din staff.

Desi eram gata sa semnez un contract in strainatate, nu puteam sa refuz sa ma intorc la Cluj, de care ma leaga multe amintiri frumoase, atat de proaspate incat sunt vii in inima si-n mintea mea.

Multumesc lui Liviu pentru efortul urias pe care l-a facut in ultimele doua luni ca echipa sa continue cu performanta, dar si sponsorilor nostri care au incredere in acest proiect in continuare.

Vreau sa nu il uit si pe colegul meu Miljan Medvedj Meda care, desi avea sansa sa inceapa cariera de principal, in toata aceasta perioada mi-a repetat ca ar dori sa ma intorc. Noi, de la baschet feminim, Liviu, Meda, Nutescu, Atilla Nagy si noul nostru coleg, Tudor Dumitrescu, suntem deja o familie, si asta e ceea mai buna garantie ca vom fi uniti sa ne luptam din nou pentru culorile alb-negru.

Ne asteapta un sezon greu, vom avea jucatoare autohtone tinere, care vor avea nevoie de rabdarea tuturor, dar vor avea si ajutorul jucatoarelor straine pe care le-am ales si dupa caracterul personal, si nu numai dupa valoarea baschetbalistica.

Nu in ultimul rand, sunt foarte bucuros de revederea cu publicul clujean. Si cine ma cunoaste, stie ca nu spun asta ca sa fie pe placul fanilor, ci pentru ca chiar cred ca sala "Horia Demian" o sa vibreze din nou, asa cum s-a intamplat. Nu pot sa promit o medalie sau chiar doua, pot sa promit ca intregul staff, inceput cu mine, va munci cu toata inima si sinceritatea, si ca nu va minti pe nimeni niciodata.

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    bla bla bla
    bla bla bla Iar ati

    cu 6 ani în urmă (02.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    money, novac ...
    altfel spus: Domnule antrenor, te bucuri ca au gasit diferenta de bani, care a lipsit, ca sa gasesti stiloul pentru a semna contractul... sau ai fost informat ca celelalte echipe din LNBF se vor da la o parte ca sa reusiti castigarea campionatului si a cupei?!

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      corect
      Si arbitri, ca de obicei, de partea lor.

      cu 6 ani în urmă (03.08.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Posibil sponsor
    Deci : si lupta, si dai, transpiratii, sange, uite imnu' , nu e imnu' , ba pe-al nostru, ba pe-al lor, da-l incolo ca l-am scos de tot si-am castigat 3 pertzuri in plus de incalzire......si dai.....si lupta....vrem pe locu' unu...am luat numa' unu bis....uite ca plec..... jale, lacrimi......tot plec, la vecini....(c-acolo-i lozu' )...se "sparge" trupa....tulai !!!....lacrimi !!! jale !!!...disperare !!!...Dragu de Dragan, ioai !!!

    Hopa !.....sponsor nou (noi) in sat !....Hai Dragan draga! Am lozu-ti drag !....Lacrimi, bucurie, delir....Tulai draga, vine Dragan....iara lacrimi (de bucurie) ....iara sange (o sa transpire trupa ptr locu' unu...)... Draga Dragan welcome back....
    Pe scurt, telenovela demna de Kanal D....si asa s-o terminat recent una block-buster...
    Poate "se baga" de sponsor Kanal D...

    P.S. oricum, o sa (re)apara Tihi sa explice cum e filmu' si cine-i, de facto, de jure.....de fragi si de mure....Campioana.....

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe smilu :

    rezerva la fundas
    poate reusesti sa ai la echipa anul acesta si o rezerva la fundas.........pe Meda nu-l punem la socoteala.....

    cu 6 ani în urmă (03.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Nu cred ca joaca lui Petricevic este fair play...dar,cu sau fara Petricevic,Clujul inca nu este in stare sa castige un campionat cate vreme Zoran Mikes si elevele sale aduc anual o plusvaloare in technica si strategia baschetului !!!!!

    cu 6 ani în urmă (04.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe megan :

    acum... laanu
    proiectUl din sezonUl trecUt denUmit "acUm", nU a avUt sorți de izbândă, deci se trece la proiectUl ”la anU”

    cu 6 ani în urmă (13.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!