Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Radovic este noul antrenor al lui CSM Phoenix Galați

David Istrate

David Istrate
20.09.2018

dragan radovic csm phoenix galati

În această vară, echipa de baschet din Galați a suferit mai multe modificări. Un prim aspect este reprezentat de plecarea lui Florin Nini de la cârma formației, tehnicianul de 48 de ani ajungând la BCM U Pitești. Apoi, un alt aspect este cel al înțelegerii dintre CSM Galați și Phoenix Galați, care a dus la formarea clubului CSM Phoenix Galați.

În același timp, detaliile în legătură cu banca tehnică și lotul pe care aceasta îl va conduce au întârziat să apară. În cele din urmă, Dragan Radovic a fost anunțat drept noul antrenor al lui CSM Phoenix Galați. Fostul jucător și-a început cariera de antrenor în anul 2003, pe vremea când încă juca pentru Lovcen 1947. După două sezoane în care a avut rolul de asistent, Radovic a devenit antrenor principal al formației din Muntenegru până în 2007. Au urmat trei sezoane în care tehnicianul născut la Cetinje a antrenat diverse echipe din Muntenegru, precum Ulcinj și Jedinstvo, înainte de a se întoarce la Lovcen 1947.

De asemenea, în perioada 2012-2015, Dragan Radovic a fost antrenorul naționalei U18 a Muntenegrului, alături de care a reușit să câștige medalia de aur la Campionatul European din 2013, divizia B.

În 2014, tehnicianul de 41 de ani a plecat din nou de la Lovcen 1947, ajungând la Teodo Tivat, unde a petrecut două sezoane. A urmat primul angajament în afara țării pentru antrenorul muntenegrean, care a semnat cu Baskimi Prizren, o formație importantă din Kosovo. După un sezon petrecut la cârma lui Bashkimi, Radovic s-a întors la Lovcen 1947 pentru anul competițional 2017-2018. În februarie 2018, Radovic a reziliat contractul cu formația muntenegreană și s-a întors la Bashkimi Prizren pentru ultima parte a sezonului.

Astfel, CSM Phoenix Galați devine a doua echipă străină pe care o va antrena Dragan Radovic.

*foto: balkanleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!