Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic a debutat pentru CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.11.2018

Dragan Zekovic a debutat pentru noua sa echipă, CSM CSU Oradea, în parida câștigată clar de campioana Românieipe terenul celor de BCM U Pitești, cu scorul de 101-81. Jucătorul sârb a semnat în cursul acestei săptămâni cu formația bihoreană, înlocuindu-l pe Vaidas Kariniauskas în lotul lui Cristian Achim.

La prima apariție a sezonului, Zekovic nu a avut un joc precis la nivelul aruncărilor, acolo unde a terminat cu 1/8 din acțiune. Extrema de forță de 2.10 metri a reușit la Pitești 3 puncte, 7 recuperări și un capac în 14 minute și jumătate petrecute pe parchet.

Dragan Zekovic a rămas fără echipă la începutului acestui sezon după parteneriatul din Steaua și CSM București a fost încheiat prematur. Echipa primăriei din Capitală nu a primit un wild card pentru a juca în LNBM și astfel sârbul avea contract cu o echipă care nu era înscrisă în campionat. Situația acestuia s-a rezolvat într-un final și acum a ajuns la campioana României.

În cariera lui, Dragan Zekovic a mai jucat în România timp de două sezoane, pentru CSU Asesoft Ploiești și Steaua București. Jucătorul născut la Belgrad acum 31 de ani a mai jucat de-a lungul timpului pentru Atlas, BC Vienna, Arkadia Traiskirchen Lions, FMP, OKK Belgrad, Vojvodina Novi Sad și Karpos Sokoli.

foto: Robby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!