Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic a suferit un atac de panică la pauza meciului cu U-BT Cluj

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.05.2018

dragan zekovic

CSM Steaua Eximbank a pierdut primele două meciuri contra celor de la U-BT Cluj în semifinala Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Pe lângă înfrângere, steliştii au trecut şi printr-un moment delicat la pauza meciului din Polivalenta clujeană. Unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, Dragan Zekovic, nu a mai revenit pe parchet în a doua repriză a meciului. Potrivit site-ului oficial al formaţiei, Zekovic a suferit un atac de panică iar staff-ul medical al clubului nu a vrut să rişte şi să îl mai trimită pe sârb în meci.

“La pauza meciului de ieri cu U BT Cluj Napoca, Dragan Zekovic a suferit un atac de panică. El a primit imediat îngrijiri medicale din partea personalului de pe ambulanță și a încercat să intre în teren, la reluarea jocului. Nu a mai putut, însă, și a mers la vestiare, supravegheat de Roni Anzur, Claudiu Ilina și medicii din Sala Polivalentă. 
Zeko se simte mai bine acum, însă prezența sa la partida de vineri este incertă. 
Suntem alături de Dragan și îi dorim multă sănătate!”

Dacă Dragan Zekovic nu va juca în restul seriei cu U-BT Cluj, atunci pierderea sa va fi una extrem de importantă pentru CSM Steaua. El are în acest sezon medii de 15,7 puncte, 5,2 recuperări şi 17,1 indice al eficienţei, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pentru ofensiva roş-albaştrilor.

Reamintim că Dragan Zekovic a fost retras aproape trei ani din baschet din cauza unei boli grave, cancer testicular. Înainte de a-i fi depistată boala, Zekovic juca la Asesoft Ploieşti.

Următorul meci pentru CSM Steaua va fi vineri pe teren propriu, în compania lui U-BT Cluj. Seria va continua de la 2-0 pentru campioana en-titre.

*foto: Cătălin Soare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!