Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic continuă alături de CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.06.2019

Dragan Zekovic continuă alături de CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea și Dragan Zekovic continuă colaborarea și în sezonul 2019/2020. Campioana în exercițiu a România a anunțat prelungirea contractului cu jucătorul sârb pentru încă un sezon cu opțiune de prelungire și pentru al doilea.

Dragan Zekovic s-a alăturat lui CSM CSU Oradea în noiembrie 2018 și a fost una din piesele de bază ale lui Cristian Achim în sezonul în care bihorenii și-au asigurat al doilea titlul consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin și al treilea din istorie.

În stagiunea precedentă, Zekovic a bifat 29 de prezențe în LNBM și a acumulat cifre statistice de 11.1 puncte, 3.7 recuperări și 1.0 pase decisive în 23 de minute petrecute pe parchet. El a încheiat cu procentaje de 57.7% de la 2 puncte, 31.8% de la 3 puncte și 80.0% de la linia de libere.

„Vreau să mulțumesc pentru încrederea pe care clubul și suporterii o au în mine. Voi face tot posibilul să întorc încrederea învestită în mine. Hadeți să fim din nou campioni!” a fost mesajul transmis de jucătorul sârb în vârstă de 32 de ani la prelungirea contractului.

În țara noastră, Dragan Zekovic a mai evoluat pentru CSU Asesoft Ploiești și Steaua CSM EximBank București. De-a lungul carierei sale a mai trecut pe la Atla Novi Belgrad, Arkadia Traiskirchen, Steaua Roșie Belgrad, OKK Belgrad, Vojvodina Novi Sad și Karpos Sokoli.

16 comentarii la aceasta stire:
  • bulcul :

    Zeko + Marko
    Personal, imi place mult duo-ul asta de sub panou, atletic, mobil, dupa multe sezoane in care imi mancam nervii cu lehamitea de Tabarna contra vreunui Barro, Diaz, Falker... Insa nu stiu daca pot face fata nici acestia impotriva unor pivoti solizi, cum au fost cei ai Sibiului din sezonul trecut, si probabil cum vor fi in Europa, cand, daca meciurile au miza si se da totul pe teren, la recuperari ramanem mult in urma. In orice caz, ma bucur de vestea asta.

    cu 4 ani în urmă (25.06.2019)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      O veste buna pt tine : no o sa-ti mai mananci nervii cu Tibarna la Oradea.

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Zekovic
    Un PF de mare calitate, logic sa se conteze pe el și în continuare. O singura problema as avea. Am înțeles ca și Markovic continua la Oradea, foarte bine, pentru ca și el e un jucător valoros. Însă Oradea va merge mai departe fără un pivot clasic. Ok, cu Sibiul a mers anul trecut, chiar dacă a fost clar dominata sub panou, insa dacă în acest sezon va întâlni o echipa completa, lipsa pivoților adevărați s-ar putea sa o coste pe Oradea.

    cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Posibil
      ... ca în locul lui Valeika să aducă un pivot mai "fizic" și atunci nu e rău deloc. Vedem... Sunt foarte curios ce va aduce Clujul în frontcourt, dacă vor fi toți sârbi.

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Cluj
      Chestia asta cu jucătorii sârbi numai datorita antrenorului s-ar putea sa fie o pista falsa... :)

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @trancer
      Ar fi bine pentru voi... Oricum marea problemă la U sezonul viitor se anunță a fi jucătorul român, U23 și nu numai...

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ..
      Personal nu vad o problema asa mare pe pozitia de roman asta in conditiile in care raman Torok si Kuti (il exclud pe VM pt ca toata lumea zice ca pleaca de la noi), iar pe langa cei doi aducem un U23 pe care te poti baza macar 10 minute intr-un meci. In acelasi timp nu pot sa afirm ca e un scenariu ideal, dar eu zic ca e unul cel putin decent.
      Categoric ca nu ne putem compara cu Oradea la capitolul asta. Pe langa Watson/Richard il mai au pe Bobe/Fometescu si pe Baciu.

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      U23
      Sper sa nu ne bazam doar pe Kuti la regula U23. S-a vazut sezonul trecut ca nu a fost cea mai buna decizie.

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Ot
      Cu scuzele de rigoare ca am ajuns puțin off topic, m-aș aventura sa zic ca poate problema U23 nu va mai fi ca anul trecut. În rest, sa vina jucătorii sa vedem care ar mai fi acel "nu numai " :) ca dacă nu te referi strict la jucători ci la ceea ce ma gândesc eu, atunci sunt de acord cu tine.

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      @gyke
      Cu tine vorbeam, doar ca Beniamin a fost mai rapid

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @trancer
      La U23 trebuie dublat Kuti. Cum Cațe cred că e o utopie, iar varianta Diculescu, încă posibilă, nu îți asigură multe variante jucând aproximativ același post, eu văd o vulnerabilitate. Copiii de la U18 sunt foarte talentați, dar prea fragezi. La veterani, în condițiile în care ați renunțat la Vlad și o altă surpriză se prefigurează, nu prea văd soluții și e destul de grav. Poate ceva israelian cu pașaport românesc. Dar eu dacă aș fi suporter clujean, situația pozițiilor jucătorilor români m-ar îngrijora.

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      @gyke
      eu nu cred ca poti sa te gandesti la EuroCup... si in plus sa aplici pt wildcard in EuroCup decat daca ai intentia clara sa ai echipa de EuroCup... cu romanii o vor scoate ei la capat, vb ta inca sunt variante, bani sa fie si sunt... nu cred ca este cazul sa fie ingrijorati fiindca strainii lor vor fi cu o clasa peste ce avem noi..locul 1 anul acesta este acontat de UBT, noi cred ca ne vom bate pt ce ramane..

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      sigur..
      este posibil sa se mai schimbe cate ceva, avand in vedere ca nu au primit acel wildcard, dar datele problemei raman, clar..

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • bulcul:

      Restul
      Nu e cazul sa ne panicam. Atata timp cat nu vin vreo 5 arabi calarind tigri sa investeasca intr-o echipa romaneasca, nu exista diferente intre bugete in halul ala incat sa le elimine automat o echipa din campionat pe celelalte, inainte sa se confirme vreun jucator. Sezonul trecut chiar si Pitestiul mi s-a parut ca are echipa cu sanse la titlu. In cele din urma, e vorba despre cine e cel mai in forma in playoff, iar din cate se cunosc acum, vom avea din nou cel putin 4 echipe cu sanse reale la titlu. Sper ca Pitestiul sa se organizeze mai bine sezonul viitor si sa devina, precum sibiul, o echipa de la care se asteapta multe.

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      nu e vb de panica..
      doar ca ei sunt obligati sa faca ceva, pt ca la 100 de ani de existenta, centenar, sarbatoare ..nu au castigat chiar nimic si sunt raniti greu in orgoliu, de aceea zic ca vor lua masurile de rigoare...sigur ca fiecare echipa trebuie sa aiba sansa ei, dar va fi mult mai greu, e opinia mea.

      cu 4 ani în urmă (27.06.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Bun transfer
    A confirmat la Oradea ceea aratat la Steaua. Poate castiga un meci cand ceilalti coechipieri nu sunt in forma.

    cu 4 ani în urmă (26.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!