Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Zekovic nu se mai antrenează cu CSU Asesoft

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.01.2014

Dragan Zekovic cel mai bun marcator al campioanei României din prima parte a sezonului din LNBM, se află într-o situație medicală delicată. Extrema de forță din Serbia a contact un virus care-i crează probleme marei de sănătate. Din cauza acestui fapt, Zekovic va rămâne inactiv pentru o perioadă nedeterminată. Medicii sârbi i-au sugerat baschetbalistului de 2 metri și 10 centrimetri să ia o pauză.

Despre acest lucru a vorbit și președintele executiv al celor de la CSU Asesoft Ploiești, pentru site-ul oficial al grupării prahovene:

„Din păcate, veştile proaste nu ne ocolesc la începutul lui ianuarie. Zekovic ne-a comunicat că medicii sârbi i-au recomandat să nu mai joace baschet, cel puţin pentru moment, întrucât suferă de o afecţiune ce i-ar putea pune în pericol starea de sănătate. În această situaţie, nu vom mai conta pe aportul său în retur, o prelungire a înțelegerii urmând să fie discutată în vară. Căutăm soluții pentru înlocuirea sa și, totodată, avem în vizori şi alţi jucători care să asigure o mai bună concurenţă pe posturile deficitare, mai ales că ne dorim încă de pe acum să formăm o echipă competitivă pentru viitoarea ediţie din EuroCup. Lui Zekovic, îi urăm însănătoșire grabnică.”

Dragan Zekovic este al doilea jucător pe care CSU Asesoft Ploiești îl pierde în acestă iarnă după ce americanul Chris Dunn a plecat de la formația prahoveană pentru a merge la Lukoil Academic Sofia. Rămâne de văzut ce mutări vor face campionii după cele întâmplate, oficiali grupării nefăcând nicio precizare în vederea unor noi transferuri.

foto: Răzvan Păsărică

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Lacala0707 :

    Vești bune
    Vești bune înainte de confruntarea cu Mureșul..

    cu 10 ani în urmă (05.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gogu :

    Nu-i bai!
    Macar asa, sa sperati la ceva!In rest.laude pentru publicul din Tg.Mures si un an bun,le doresc!

    cu 10 ani în urmă (05.01.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mtamasl :

    Pacat
    Vroiam sa-l vad live jucand...

    cu 10 ani în urmă (05.01.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Pacat
    Nu este o veste buna. Niciodata nu trebuie sa te bucuri de problemele de sanatate a unui sportiv. Înseamnă că mulți ar trebui să se bucure de problemele lui Ciric, ale lui Peciukas sau Paltinișanu? Sănătate multă lui Zecovic și să-l revedem cît de curînd pe parchet. După cîte știu noi am fost alături și de regretatul Nicola Ilici. De ce nu am fi și acum ?

    cu 10 ani în urmă (05.01.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova A|bastru :

    hmm
    Bucurandu-te de ghinionul adversarului, nu dai dovada decat de o mare slabiciune in fata lui. Eu zic ca este chiar un dezavantaj pentru mures ca nu joaca Zekovic, la Craiova a jucat , si a jucat foarte prost (nu este in cea mai buna forma sportiva a lui).

    Bafta romanilor !!!

    cu 10 ani în urmă (05.01.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Lacala0707 :

    Nu de boală
    Nu de boală lui este vorba. Numai faptul că va lipsi . Atăt.

    cu 10 ani în urmă (06.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!