Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoş Andrei: „Am mare încredere că putem face un meci bun şi la Timişoara”

Ionuţ Greere, Lucian Călinescu

Ionuţ Greere, Lucian Călinescu
07.11.2014

Andrei

SCM U Craiova va întâlni vineri seară în Banat, pe BC Timişoara. Jocul ce va fi transmis în direct pe Digi Sport 3 este programat să înceapă la ora 18:00.

Dragoş Andrei, internaţionalul român al Craiovei, a vorbit despre încleştarea din Banat.

„Pentru noi toate meciurile sunt importante. Aşa cum am reuşit să câştigăm la Târgu-Jiu şi la Mureş, eu am mare încredere că putem face un meci bun şi la Timişoara. De ce nu, chiar să câştigăm. Situaţia de la Timişoara nu este una chiar bună, presiunea este pe ei acum în mod cert. Nu vom merge acolo un pic mai relaxaţi dacă pot spune aşa, dar în niciun caz nu vom merge să pierdem punctele”. 

În 5 meciuri de campionat, Andrei a înregistrat medii de 6.6 puncte, 1.8 recuperări şi 3 pase decisive, pentru 6 la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!