Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Andrei: ”Suntem total dezamăgiți”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
18.10.2014

Dragoș Andrei, jucătorul celor de la SCM U Craiova a vorbit pentru site-ul nostru despre înfrângerea de la Mediaș și spune că este total dezamăgit. SCM U Craiova a cedat pe terenul celor de la Gaz Metan, scor 96-81.

Suntem total dezamăgiți, ce pot să spun, într-un fel este mai bine că s-a întâmplat în deplasare decât acasă.

Ce crezi că s-a întâmplat cu jocul vostru în această seară?

Am început prea relaxați, asta este clar, ne-am trezit la -10, -15 puncte, deja băieții de la Mediaș marcau de oriunde și ne-a fost mult mai greu să revenim.

V-ați tratat adversarul de sus?

Nu, nu se pune problema că l-am tratat de sus doar că probabil am crezut că o să fie mai ușor decât a fost.

Ați început campionatul cu 2 victorii și acum aveți o înfrângere, cum comentezi?

Sincer aș fi preferat să câștigăm azi cu Mediașul și să pierdem la Mureș pentru că cel puțin după calculele inițiale noi cu Mediașul ne luptăm pentru ultimele locuri de play-off. Sper totuși, ca acesta să fie un duș rece, e bine că e în deplasare și nu e acasă și dacă vom câștiga sâmbătă cu Clujul o să fie foarte bine.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    chestiune de mentalitate
    O sa sparg gheata comentariilor despre partida cu Mediasul.
    Vad ca tuturor le e greu sa spuna ceva.
    Cativa jucatorii sunt de valoare. Se vede limpede. La bugetul nostru ne putem declara multumiti de faptul ca 3-4 jucatori au valoare ce-i recomanda pentru lupta la titlu.
    La Medias s-a vazut lipsa mentalitatii de campion. Dragos Andrei vorbeste, cu resemnare, ca ne vom bate cu Mediasul pt. ultimele locuri in PO. La mai mult nu putem visa!?
    Este necesara mai multa inversunare si mai multa seriozitate chiar si cu echipe mai slab cotate. Numai asa au reusit performante marile echipe ale Craiovei...

    cu 9 ani în urmă (20.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!