Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Andrei: “Trebuie să câștigăm neapărat meciurile de acasă”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
18.01.2014

sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro


Dragoș Andrei este jucătorul român de la BC Timișoara care a primit cea mai mare doză de încredere din partea antrenorului Dragan Petricevic, iar acest lucru a început să se vadă pe teren. A făcut cel mai bun joc al sezonului în partida de Cupă cu Oradea când a marcat 14 puncte și a avut evoluţii constant în creștere pe final de an 2013.

Cu câteva zile înainte de a împlini 27 de ani și înainte de meciul cu BCM U Pitești, Dragoș declară că se simte mult mai încrezător în forţele proprii și că înfrângerea cu Oradea a contribuit foarte mult la unitatea grupului.

”În primul rând coach mi-a dat încredere de când a venit, chiar am vorbit cu el și a spus că o să-mi ofere șanse și că va trebui să mă pun ușor, ușor pe picioare. Meciul acela (n.r. cu CSM Oradea) a venit ca un răspuns la partidele bune de la pregătire și antrenamente, mi-a dat foarte multă încredere. Îmi pare rău că nu am repetat performanța și la meciul retur, eu sper să se mai întâmple. Ca grup suntem mult mai uniți, deși am spus că plecăm cu a doua șansă și vrem să ne calificăm, eram conștienți că o să fie două meciuri foarte grele, am încercat să creștem de la meci la meci și am făcut lucrul acesta. Acum fiecare meci va fi pentru noi ca o finală, ne interesează foarte mult campionatul, vrem să ne îndeplinim obiectivul. “

Privitor la meciul cu Pitestiul, Dragoș Andrei consideră că acesta trebuie obligatoriu câștigat, cu atât mai mult cu cât echipa arată mult mai bine:

“Piteștiul e puțin schimbat, au renunțat la un jucător important pe poziția 4 și au adus un alt jucător.  Nu știm foarte multe despre el momentan, știm că e un foarte bun shooter, însă cred că pentru prima dată în acest campionat avem un avantaj sub panou și e important lucrul acesta. Trebuie să câștigăm neapărat meciurile de acasă și apoi să încercăm în deplasare să luăm un meci-două la echipele cu care ne batem pentru play-off. Eu spun că deja arătăm mai bine. “

Meciul dintre BC Timişoara şi BCM U Piteşti, contând pentru etapa a 14-a din Liga Naţională, va fi transmis în direct de DigiSport 3, duminică de la ora 20:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!