Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu: „Îmi doresc să ajut echipa și să dovedesc că pot fi un jucător care nu e doar un român care stă pe bancă într-un colț”

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa
05.01.2018

diculescu steaua dinamo

CSM Steaua s-a impus la o diferență de 53 de puncte în derby-ul Capitalei. Elevii lui Dan Niculescu n-au rezistat mult în fața ritmului steliștilor, lucru care i-a permis lui Jukka Toijala să-i introducă pe teren și pe Victor Petrache și Dragoș Diculescu.

Roș-albaștrii au avut mici emoții doar în primul sfert, când CS Dinamo a reușit să se distanțeze la 7 puncte, însă în ultimul atac au reușit să revină la conducere, printr-un coș de 3 puncte marcat de Dragan Zekovic.

„A fost un meci super interesant pentru mine, acesta fiind practic primul meci în care am reușit să evoluez mai mult și m-am simțit bine. Sunt mândru că am reușit să câștigăm meciul la multe puncte, să jucăm toți și să ne sudăm ca echipă. Aruncările de 3 sunt punctul meu forte și mă antrenez pentru asta, însă sper să vin și cu alte arme din arsenal. Atmosfera este senzațională în echipă, băieții m-au primit foarte bine, toți suntem profesioniști. Este o diferență foarte mare între juniori și seniori, unde important este rezultatul echipei, nu cel individual, iar asta ne ajută să aspirăm la mai mult. Îmi doresc să joc cât mai mult, să ajut echipa și să dovedesc că pot fi un jucător care nu e doar un român care stă pe bancă într-un colț”, a declarat Dragoș Diculescu pentru site-ul nostru.

CSM Steaua obține astfel o victorie de moral contra rivalilor de la CS Dinamo, iar în următoarea etapă va primi vizita celor de la CSU Sibiu.

*foto: Cătălin Soare/sportaction.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!