Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu: „Am fost aproape să spulberăm un avantaj de 17 puncte”

David Istrate, Andreea Vlase

David Istrate, Andreea Vlase
01.03.2019

După o pauză de mai bine de trei săptămâni, Liga Națională s-a reluat cu duelul dintre SCM Timișoara și SCM U Craiova. Formația gazdă a reușit să se impună cu scorul de 74-71 și a demonstrat din nou că este cea mai în formă echipă din Grupa Roșie.

Dragoș Diculescu, revenit de la naționala României, a spus câteva cuvinte la finalul acestei partide dificile.

Nu sunt obosit, sunt ok din punct de vedere fizic. A fost un meci dificil, normal că ne așteptam la asta. Știam că echipa Craiovei va încerca să îl oprească pe Vladan, în primele sferturi a și reușit să facă asta. Însă după pauză am reușit să ne redresăm tactica și să câștigăm meciul, chiar dacă pe final am fost foarte aproape să spulberăm un avantaj de 17 puncte. Jocul lui Brandon nu a fost o surpriză pentru noi, poate pentru Craiova. Deși cred că și ei se așteptau ca Brandon să joace bine în acest meci. Nu este niciun dubiu.”

De asemenea, tânărul sportiv din lotul lui Cristian Bota a vorbit și despre experiența sa de la lotul „Vulturilor”.

A fost bine, a fost o experiență frumoasă. Am debutat la naționala de seniori și sunt foarte mândru de asta. Atmosfera e foarte, foarte bună. Suntem un grup foarte unit și știm că trebuie să luptăm pentru același scop toți și cred că avem o șansă bună ca după vară să facem un pas important spre Eurobasket.”

În partida de la Timișoara, Diculescu a jucat aproape 22 de minute, timp în care a marcat 3 puncte și a adăugat 2 recuperări. În următorul meci, trupa bănățeană va juca în deplasare la Sibiu, împotriva liderului LNBM.

*foto: Andreea Vlase/Total Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!