Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drasko Albijanic: “Această întâlnire îmi va provoca mari emoţii”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.02.2013

Drasko Albijanic

Pivotul bosniac al deţinătoarei SuperCupei României a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre meciul pe care echipa sa îl va disputa duminică seară de la ora 18:00 la Brazi, în faţa celor de la CSU Ploieşti.

Drasko, veniţi după o victorie în campionat...

Da, e adevărat. A fost un succes pe cât se poate de important pentru noi. Trebuie să recunoaştem că am evoluat foarte bine în acest meci, în special în faza de apărare. Acum însă, vine greul pentru că duminică jucăm contra celor de la Asesoft, care din punctul meu de vedere formează cea mai bună echipa din campionat. Dar vom vedea ce va fi. Trebuie să jucăm precum în partida cu Timişoara, cu o apărare exactă şi sperăm la un rezultat pe măsură.

Va fi un meci special pentru tine… Care este sentimentul?

Da, am jucat chiar anul trecut acolo şi am amintiri foarte frumoase. Am câştigat campionatul cu ei, iar acest lucru nu se poate uita chiar atât de uşor. Trebuie să recunosc că această întâlnire îmi va provoca mari emoţii.

Crezi că poţi trece peste ele şi puteţi câştiga acest meci?

Da, de ce nu?! Eu sunt pregătit, la fel şi echipa mea. Am jucat cu ei de la egal la egal în ultimele două meciuri. Am învins noi în SuperCupă, iar Asesoftul ne-a bătut în campionat, acasă, însă la o diferenţă mică. Aşa că trebuie să avem încredere în noi şi să nu ne speriem de acest duel.

Cum vezi lupta pentru play-off?

E foarte greu pentru noi şi ştim asta. Însă acum sunt şanse la locul 8, aşa că trebuie să profităm de acest lucru. Putem începe chiar printr-o victorie cu Asesoftul, iar apoi putem şi trebuie să continuăm. Trebuie să sperăm şi să luptăm.

În partida tur, argeşenii au cedat pe teren propriu cu scorul de 86-97.

foto: Laura Haraba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!